Headphone Auditions

Headphone Auditions Amsterdam

Bij Headphone Auditions tref je een unieke selectie van hoofdtelefoons aan, van buitengewone hoge kwaliteit, in combinatie met bijpassende versterkers & DAC’s.

Als een levenslange muziek- en hifi-fan (in die volgorde), is Stefan Gürtler ervan overtuigd dat opnames verdienen te worden geluisterd/afgespeeld op het hoogst mogelijke niveau. Een niveau dat recht doet aan de artistieke expressie en het unieke vakmanschap van de kunstenaar. Of kort gezegd: “hoe beter de kwaliteit van uw systeem, hoe meer emotie zal doorklinken in uw geluid!”

Koptelefoons bieden muziekliefhebbers de unieke mogelijkheid om voor een fractie van de prijs van een standaard luidsprekerset, een intieme en verbluffende luisterervaring te beleven. Een goede koptelefoon, gecombineerd met een goede DAC / versterker, biedt inzicht in de muziek en een dynamische geluidsweergave die alleen wordt geëvenaard door de allerbeste (en ook allerduurste) luidsprekersystemen. Tel daarbij op de akoestiek van je kamer, de tolerantie van je partner, buren of nabij slapende kinderen en je beseft dat hoofdtelefoons niet slechts een accessoire zijn naast je ‘gewone’ systeem, maar een serieus alternatief blijken waarmee je nog dieper in je luisterervaring kunt duiken.

Headphone Auditions biedt hoofdtelefoon-demonstraties aan. Hier kun je in volledige rust genieten van exclusieve hoofdtelefoons en versterkers. Laat je verwennen met detailrijke muziekstukken. De koffie en thee zijn heet en het bier is koud!

Neem je favoriete muziek mee, een versterker, of zelfs je huidige hoofdtelefoon ter vergelijking. We hebben een ROON met Tidal set-up met CD- en MQA-kwaliteit en een fijne selectie van Hi-Res tracks klaarstaan. Eigen draaitafel meenemen? Veel is mogelijk, maar maak wel van tevoren even een afspraak op de website.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Rapenburg 56
1011 TZ, Amsterdam

 

Telefoon: +31 (0) 6 83 90 92 66
Mail: stefan@headphoneauditions.nl
Website: https://www.headphoneauditions.nl/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Ears Unlimited

Ears Unlimited

Ears Unlimited verkoopt bijzondere personal audio. Met de nadruk op personal!

Muziek beluisteren via je hoofdtelefoon of in-ear monitor is per definitie een persoonlijke ervaring. Muzikale voorkeuren kunnen sterk verschillen. Maar ook technische en klankmatige eigenschappen van hoofdtelefoons in combinatie met de gekozen randapparatuur beïnvloeden de muzikale ervaring. En dan zijn er nog de fysieke kenmerken van jouw hoofd en oren die een belangrijke rol spelen.

Door al deze factoren beoordelen verschillende proefpersonen dezelfde hoofdtelefoon vaak sterk uiteenlopend. Ears Unlimited denkt niet zwart wit. Zij geven aan iedereen de ruimte om zelf zijn of haar voorkeuren te bepalen.
Het team gelooft dat er behoefte is aan een plek waar kennis en ervaring op het gebied van High End hoofdtelefoons en IEM’s kunnen worden gedeeld. Waar veel gerenommeerde producten naast elkaar te beluisteren zijn, aangesloten op passende (portable?) randapparatuur, of natuurlijk in combinatie met jouw eigen favoriete apparatuur. Maar ook een plaats waar ruimte is voor veelbelovende nieuwe producten!

Ears Unlimited wil zo’n ontmoetingsplaats zijn, voor liefhebbers op zoek naar persoonlijke muziekbeleving.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Hooikade 13
2627AB Delft

Telefoon: 015 2400 191
Mail: info@earsunlimited.com
Website: https://www.earsunlimited.com/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Alpha High End (Brussel)

Alpha High End (Brussel)

“Het klinkt wellicht ambitieus, zelf beetje hoogmoedig de invulling “High End “aan onze naam Alpha, maar dat is het zeer zeker niet! Het gaat om hetgeen wij bedoelen wanneer wij over high fidelity spreken? De term “hifi “is dusdanig verwaterd dat om duidelijk te maken dat wij het serieus willen doen, we het over High end hebben. Passie voor muziek is onze drijfveer nu reeds meer dan 30 jaar en wij delen dit heel graag met iedereen, ongeacht zijn of haar budget…”

Alpha High End is sinds 2019 ook gevestigd in een mooie locatie te Ukkel in Brussel. Uniek is dat het om een pand gaat dat vroeger een atelier voor textiel was en zich in een stille zijstraat bevindt, weg van de typische Brusselse drukte, en een oase van rust biedt om te genieten van hemelse klanken.

Het pand is met de nodige akoestische en technische aanpassingen opgefrist. En, niet onbelangrijk, zijn de parkeerplaatsen horend bij het pand.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Joseph Bensstraat 21 (zijstraat Chausse d’Alsemberg, ongeveer in het midden
1180 Ukkel Brussel (België)

Telefoon: +32 (0) 2 644 48 44
E-mail: info@alphahighend.be
Website: http://alphahighend.be

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

art's excellence

Eigenaren Kees Jan Lankhaar en Arthur Venis zijn goed voor meer dan 20 jaar ervaring in de muziekbusiness. Het uitgangspunt voor art’s excellence was en is dan ook dat het uiteindelijk om muziek moet gaan: art’s excellence is ontstaan uit het idee dat er online veel meer aandacht aan muziek gegeven moet worden.

Vanuit die gedachte komen we natuurlijk al snel uit bij de apparatuur die dat mogelijk moet maken. Muzieksystemen die in staat moeten zijn om de intentie van muziek over te brengen – zoals de artiest het bedoeld heeft.

Eén van de specialisaties van art’s excellence is streaming audio. Want vanuit een netwerk met internet of met een harddisk als bron kun je namelijk óók op een zeer hoog kwaliteitsniveau met muziek aan de slag: computers en high-end audio gaan absoluut samen! Of dat nou een volledig computergebaseerd streamingsysteem is of een draagbare speler betreft, bij art’s excellence vind je een reeks oplossingen én de juiste kennis en ervaring om je de passende ondersteuning te bieden. art’s excellence verkoopt de muziekspelers van Astell&Kern, en de kabels van Crystal Cable en Siltech.

Tip: check zeker ook de website voor een grote hoeveelheid artikelen en eigen muziek– en productreviews.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Weerijssingel 59
4812 AC Breda Nederland

Telefoon: +31 6 29 000 581
E-mail: info@artsexcellence.com
Website: https://artsexcellence.com/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws

L'Audiophile

L’Audiophile

L’Audiophile is in 1989 gecreëerd door de visionairs van ‘La maison Park Music’, die in 1966 al mythische merken als Quad, B&W, Thorens en Mc Intosh geïntroduceerd hebben in Luxemburg. Sindsdien heeft L’Audiophile altijd een filosofie van innovatie nagejaagd en was hiermee ook de eerste specialist in Luxemburg op het gebied van home cinema, multi-room en meer recentelijk streaming audio.

Alles bij L’Audiophile ademt geluid, beeld en de integratie hiervan. Door de multidisciplinaire aanpak en het streven naar perfectie bij elk opgeleverd systeem of installatie, bevindt L’Audiophile zich tot de Europese high end top.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

1 Place de Paris
2314 Luxemburg Luxemburg

Telefoon: 0035 491360
E-mail: info@audiophile.lu
Website: http://audiophile.lu

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Technology Factory

Technology Factory

In de benaming Technology Factor mag je vooral op dat eerste rekenen; laat je niet misleiden door de naam, van een fabriek is absoluut geen sprake.In het bijzondere en fraai gerestaureerde herenhuis in Antwerpen kun je terecht voor de betere audiomerken, want Francis Wijgaerts maakte er zo’n 15 jaar geleden van zijn passie zijn beroep en heeft zich volledig op de audiofiele muziekbeleving toegelegd. Of ja, volledig – je bent er ook welkom voor een goed glas wijn.

Technology Factory heeft geen traditionele openingstijden en werkt uitsluitend op afspraak. Zo word je tijdens je beleving door niemand gestoord en heeft je gastheer alle aandacht om gezamenlijk over de beste oplossingen na te denken. In het assortiment wordt dan ook in eerste instantie naar oplossingen gekeken, en dan pas naar merken. Vanuit die visie zijn onder meer Clearaudio, CrystalConnect, Astell&Kern en Siltech onderdeel geworden van de beleving in Antwerpen.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Emiel Banningstraat 5
B-2000 Antwerpen België

Telefoon: 0032 3216 3934
E-mail: info@technologyfactory.eu
Website: http://technologyfactory.com

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

New Music

New Music

“In het hart van een wereld waar alles alleen van korte duur is, waar de mens, zijn werk en zijn herinnering slechts voorbijgaan. Los van de mode, zonder uw weg kwijt te raken in de door onvolmaakte technologieën aangeboden sensatiezucht, stellen wij u voor gezamenlijk een duurzaam apparaat te bouwen voor het luisteren en kijken naar het werk van uw voorkeur.” Bent u al weggedroomd?

Vanuit het kloppende hart van de Belgische hoofdstad werkt het team van New Music met een groots respect voor muziek én film aan de realisatie van een werkelijke overdracht van de emotie tussen de kunstenaar en zijn publiek. Hifi is niet voor niets ‘hoogwaardige weergave’, audio zoals de artiest het bedoeld heeft. Voorbij merken, producten of concept staat een oplossing centraal die zich aan jouw wensen meet, mogelijk gemaakt door tientallen jaren aan ervaring.
Welkom bij New Music.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Elsensesteenweg 343
B-1050 Brussel België

Telefoon: 0032 2 6477170
E-mail: new.music@skynet.be
Website: http://newmusic.brussels

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Alpha High End (Turnhout)

Alpha High End (Turnhout)

Alpha High End Sound & Vision, ruim dertig jaar geleden(!) begonnen als individuele speciaalzaak, is anno 2018 dé audiovisuele driepoot van Vlaanderen. Sinds de opening van de nieuwe zaak vorig jaar kun je als muziek- & film- aficionado namelijk in Antwerpen, Brasschaat én Turnhout terecht voor het betere beeld en geluid.

Bij Alpha staat de klant centraal, dankzij een waaier aan services voor een gegarandeerde High End-beleving! Dankzij decennia aan ervaring, die zich onder meer uit in een kritische maar weloverwogen selectie aan de assortimentszijde, kun je bij alle drie de speciaalzaken terecht voor de allerbeste producten – en dus óók voor merken uit het aanbod van D&D Audio.
In de winkels kun je altijd vertrouwen op het motto ‘no stress’: loop geheel vrijblijvend een keer binnen en maak kennis met een vriendelijk, gemotiveerd en vooral gepassioneerd team van adviseurs die je liefde voor muziek en film delen!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Sint – Anthoniusstraat 15
B-2300 Turnhout België

Telefoon: 0032 14 708888
E-mail: info@alphahighend.be
Website: http://alphahighend.be

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Alpha High End (Antwerpen)

Alpha High End (Antwerpen)

Alpha High End Sound & Vision, ruim dertig jaar geleden(!) begonnen als individuele speciaalzaak, is anno 2018 dé audiovisuele driepoot van Vlaanderen. Sinds de opening van de nieuwe zaak vorig jaar kun je als muziek- & film- aficionado namelijk in Antwerpen, Brasschaat én Turnhout terecht voor het betere beeld en geluid.

Bij Alpha staat de klant centraal, dankzij een waaier aan services voor een gegarandeerde High End-beleving! Dankzij decennia aan ervaring, die zich onder meer uit in een kritische maar weloverwogen selectie aan de assortimentszijde, kun je bij alle drie de speciaalzaken terecht voor de allerbeste producten – en dus óók voor merken uit het aanbod van D&D Audio.
In de winkels kun je altijd vertrouwen op het motto ‘no stress’: loop geheel vrijblijvend een keer binnen en maak kennis met een vriendelijk, gemotiveerd en vooral gepassioneerd team van adviseurs die je liefde voor muziek en film delen!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Pelikaanstraat 126
B-2018 Antwerpen België

Telefoon: 0032 3 2325563
E-mail: info@alphahighend.be
Website: http://alphahighend.be

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws