Multifoon

Multifoon Hifi werd alweer bijna 40 jaar geleden geopend aan de Koornmarkt in Delft, zo’n 35 jaar voor de verhuizing naar de huidige locatie, maar zelfs dat was niet het officiële startpunt. Al in 1972 werd er in Delft een platenzaak gestart met dezelfde naam, waar Leen Koopman, de charismatische gastheer en eigenaar van het Multifoon van nu, destijds een aantal jaar werkte. Inmiddels vindt zijn winkel na enkele verhuizingen zijn nieuwste thuis aan de Claes de Vrieselaan, waar een lang gekoesterde wens in vervulling ging: terug naar een fraaie buurt in Rotterdam!

Muziek als oorsprong blijkt evenwel bepalend voor de zaak van Leen Koopman. “Muziek is ongelooflijk belangrijk voor ons. Het is hier in alle geledingen aanwezig.” Hifi is voor het team van Multifoon slechts het gereedschap waarmee de klus geklaard moet worden, en Koopman ziet de apparatuur an sich dan ook niet als hobby, eerder als instrument. “Maar als je slecht materiaal hebt, wordt het niks.”
Uiteraard is de juiste hifi, hobby of niet, daardoor ook bij Multifoon bepalend. Vertaald naar het assortiment van 2020? Luidsprekers van onder meer KEF, Harbeth, Martin Logan en Wilson Audio. Versterkers van Accuphase, Cambridge, Devialet en PrimaLuna. Draaitafels van ELAC, Merrill, REGA en MoFi. Audiokabels van AudioQuest, Crystal Cable en Atlas – en nog veel, veel meer.

Lees ook onze Multifoon editie van ‘D&D bij de dealer’ waarin we op bezoek zijn gegaan bij Leen Koopman en zijn team in Rotterdam.

Klik hier

Contact

Claes de Vrieselaan 111b
3021 JH Rotterdam Nederland

Telefoon: 010 251 8888
E-mail: info@multifoon.nl
Website: http://multifoon.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
Meer Multifoon nieuws
Multifoon
Claes de Vrieselaan 111b
3021 JH Rotterdam Nederland