D&D Audio

D&D Audio is een Nederlandse importeur van high-end audio, gevestigd in Vlaardingen. De merken die tot het gevarieerde assortiment behoren, zijn Astell&Kern, Clearaudio, Crystal Cable, Devialet, Siltech, YG Acoustics en SME. Stuk voor stuk merken met een grote dosis uitstraling in combinatie met fantastische prestaties, bij elkaar gebracht om alles van bekabeling en mobiele muziekspelers tot versterkers, draaitafels en luidsprekers aan te kunnen bieden. Met dit prachtige merkenpallet weten we daarom het hart van menig muziekliefhebber op hol te brengen.

De man achter D&D Audio is Hennie Dolleman, ruim 40 jaar ervaring in de branche. Een echte “hifi-man”, maar bovenal muziekliefhebber in hart en nieren. Samen met Michel van den Berg vormen zij het gezicht van de organisatie, en het voornaamste aanspreekpunt voor partners, relaties en natuurlijk onze klanten. D&D Audio is bovendien met grote regelmaat op dealershows, life style- en andersoortige beurzen te vinden. Na al die jaren doen Hennie en zijn team dat nog met net zo veel drive, enthousiasme en aanstekelijkheid als vroeger.

Wil je meer weten? Lees dan 5 Vragen aan D&D Audio, een artikel dat op HIFI.NL verscheen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je zaken doen met D&D Audio, neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek!

Voor de website, social media en (e-mail) marketing werkt D&D Audio samen met Conflow.

Meer nieuws over D&D Audio