De hifispeciaalzaak van Van Deynen is in 2004 door één van de vier broers Van Deynen opgericht. “Sinds die tijd zijn we van een kleine hifiwinkel uitgegroeid tot een imposante speciaalzaak in een nagelnieuw pand met audio experience center en een overweldigende collectie high end apparatuur.”

In het ‘audio experience center’ van Van Deynen vind je een omvangrijk aanbod in hoogwaardige audio-, video-, licht- en domotica-oplossingen. Bij binnenkomst val je direct met je neus in de boter: de apparatuur in onze collectie is niet alleen auditief van het hoogste niveau, het is ook zonder uitzondering een lust voor het oog.

“Wij begrijpen dat geluidsbeleving geen onomstotelijk feit is, maar vooral een kwestie van smaak. Daarom bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze audio-oplossingen daadwerkelijk te ervaren. We imiteren in één van onze belevingsruimtes de geluidscondities van jouw woon- of werkomgeving en laten je horen wat er allemaal mogelijk is. Zo halen we het maximale uit jouw persoonlijke muziekbeleving!”

Contact

Van Deynen Smart Solutions
Tsjûkemarwei 21B
8521 NA, Sint Nicolaasga

Tel: 0513 851 749
Mail: info@van-deynen.nl
Website: https://www.van-deynen.nl/

Facebook
Instagram
LinkedIn

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws
Van Deynen Smart Solutions
Tsjûkemarwei 21B
8521 NA Sint Nicolaasga Friesland
Nederland