Hifi Solutions

Rick Oldersom en zijn team van ervaren hifi-adviseurs en muziekliefhebbers nemen hun vak erg serieus, maar slagen er tegelijkertijd in om het met minstens zoveel plezier uit te oefenen. Een combinatie die aanstekelijk werkt, zoveel mag je van ons alvast aannemen. Als hobbyist zijn ze – voor zichzelf en voor hun klanten – bovendien altijd op zoek naar de allerbeste geluidsweergave, waarbij prijs-kwaliteitsverhoudingen niet uit het oog verloren raken.

Jezelf structureel in je vak blijven verdiepen en altijd een klant- en servicegerichte instelling voorop hebben, maakt dat Hifi Solutions altijd met maatwerkoplossingen komt. Tel daarbij op het vermogen om zich aan de veranderende omstandigheden in de markt aan te passen – wist je bijvoorbeeld dat de speciaalzaak aan de Muiderstraat ook hét adres voor headfi is? – en je weet dat je de Ring van 020 niet hoeft te verlaten voor je volgende aankoop!

Lees ook onze Hifi Solutions editie van ‘D&D bij de dealer’ waarin we op bezoek zijn gegaan bij Rick Oldersom en zijn team in Amsterdam.

Klik hier

Contact

Muiderstraat 13-17
1011 PZ Amsterdam Nederland
Telefoon: 020 6232 183
E-mail: info@hifisolutions.nl
Website: http://hifisolutions.nl

Hifi Solutions verkoopt de volgende merken
Nieuws over Hifi Solutions
Hifi Solutions
Muiderstraat 13-17
1011 PZ Amsterdam Nederland