We schrijven met veel plezier over de fraaie merken in ons pakket,  en houden je daarom ook graag op de hoogte van de prijzen van het aanbod aan producten dat deze merken voeren. Op deze pagina  vind je alle prijslijsten overzichtelijk bij elkaar gezet.

Uiteraard zijn ook de prijzen van high end audioproductie aan diverse economische variabelen in de markt gekoppeld, en zullen er gaandeweg altijd veranderingen in de prijsstelling plaatsvinden. We streven ernaar om  op deze pagina altijd de meest actuele versie te plaatsen, te herkennen aan  de datum die je op iedere PDF terug kunt vinden. Heb je evenwel vragen of opmerkingen, weet ons dan altijd te vinden!

Astell&Kern

Op het vlak van de betere head-fi zien we dat muziekliefhebbers wereldwijd graag investeren in degelijke hoofdtelefoons. Natuurlijk zijn de Apple in-ears nog altijd niet uit het modebeeld weg te denken, maar we zien op straat, in de trein en op kantoor ook steeds meer opvallende hoofdtelefoons, van merken als Bowers & Wilkins, aëdle, Sennheiser en Audio Technica. En bij een investering in een goede luidspreker voor op je hoofd hoort natuurlijk ook een investering voor studiokwaliteit in je broekzak, want die fraaie hifi-set van thuis neem je uiteraard niet mee naar buiten. Enter Astell&Kern, het wereldwijd toonaangevende merk op het gebied van Digital Music Players (DAPs), mobiele high-end.

Bekijk de prijslijst

Lees meer over Astell&Kern

AK-SP3000-INEARS

Clearaudio

De ingenieurs van het Duitse familiebedrijf creëren en produceren high-end oplossingen voor mensen die hun liefde voor muziek delen, met als doel de ultieme luisterervaring – hoorbaar, tastbaar en zelfs duidelijk zichtbaar in de geavanceerde ontwerpen. Draaitafels, toonarmen, cartridges, versterkers, bekabeling, accessoires en een scala aan high-tech schoonmaakmachines – er is voor de vinylliefhebber niet zoveel waarmee je niet bij Clearaudio terecht kunt. Een echt powerhouse voor high-end vinylbeleving, dus. 

De prijslijsten: Hifi apparatuur – TonarmbasenSignatureAccessoires – Vinyl

Lees meer over Clearaudio

clearaudio-concept

Crystal Cable

Crystal Cable producten zien er niet alleen anders uit, ze zijn ook wezenlijk anders dan alles wat je gewend bent. Zowel op het gebied van audiobekabeling als op het vlak van high-end luidsprekers, waar het merk zijn sporen ook verdiend heeft, kent Crystal Cable zijn gelijken niet. In een wereld van me-too producten die moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn, doet het team achter het internationaal gerenommeerde merk zijn eigen onderzoek en ontwikkelt het eigen gepatenteerde materialen en onderscheidende oplossingen die consequent resulteren in baanbrekende prestaties.

De prijslijsten: Luidsprekers – Kabels – Portables

Lees meer over Crystal Cable

Crystal-Cable-Future-Dream-22-Power-WEB-11920x1200

Devialet

Er zijn in de historie van de hifi maar weinig merken die zo’n beroering hebben veroorzaakt als Devialet. Beroering in de meest positieve zin van het woord, uiteraard. Want iédereen had het er opeens over, toen in 2010 – en zowat uit het niets – het eerste prototype aan de pers en het publiek werd getoond. De audiowereld was met stomheid geslagen. 

Allereerst natuurlijk door het uiterlijk. De platte, hoogglans gepolijste aluminium behuizing had een enorme aantrekkingskracht. Op een Italiaans designmeubel of rechtop aan de muur, met het bovenop geplaatste ronde display en de zware, extreem luxueus aanvoelende afstandsbediening was de D-Premier – zoals het model toen nog heette – boven alles een heel sexy apparaat. 

Wie vervolgens de moeite nam om het innerlijk van de moeder aller Devialets nader te bekijken, kwam een nog nooit eerder toegepaste techniek tegen. Devialet noemde het ADH®, een tot dan toe onmogelijk geachte hybride tussen de precisie en lineairiteit van een klasse A-versterker, en de kracht en efficiëntie van klasse D. Uiteraard een eigen vinding, één van de inmiddels schier ontelbare patenten die het Franse merk bezit. De ingebouwde d/a-converter en de apart leverbare streamingmodule en phonotrap beloofden grootse prestaties, sindsdien continu doorontwikkeld in nieuwe vondsten.

Bekijk de prijslijst

Lees meer over Devialet

Siltech

Siltech’s legendarische kabels en versterkers zetten de standaard die anderen willen evenaren. Simpelweg omdat het merk de lat uitzonderlijk hoog legt. Voortdurende investeringen in de beste materialen, de modernste machines en gereedschappen en de meest nauwkeurige meettechnologie zijn daar debet aan. Zodat het geen toeval is dat high-end hifi van Siltech klinkt zoals het klinkt.

Bekijk de prijslijst

Lees meer over Siltech

siltech-cables-hoofd

SME Audio

Precisie-engineering bedrijf SME werd in 1946 opgericht in Steyning (Sussex), Engeland, waar het vandaag de dag nog altijd te vinden is. De afkorting SME, die staat voor Scale Model Equipment, doet wellicht voorkomen dat we te maken hebben met miniatuurproducten zoals ze gemaakt worden door bijvoorbeeld Mattel of Dinky Toys, maar niets is minder waar. SME is namelijk fabrikant van high-end audioapparatuur en hoogwaardige, nauwkeurig gemaakte componenten voor de luchtvaart, formule 1 en de medische industrie.

Bekijk de prijslijst

Lees meer over SME Audio

cf6daee8-sme_synergy_lifestyle_079_crop

YG Acoustics

De luidsprekers van YG Acoustics zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en worden in eigen huis vervaardigd met een ongekende precisie. Dat is niet alleen een statement, maar een gegeven dat we kunnen staven aan de metingen die in het lab uitgevoerd worden: enorme frequentiebandbreedte, uitzonderlijke fase coherentie en ongekend dynamisch bereik in combinatie met serieuze lage vervorming.

Bekijk de prijslijst

Lees meer over YG Acoustics

YG-acoustics-products

Dompel jezelf onder in de wereld van eersteklas audiotechnologie en ontdek de mogelijkheden die deze merken te bieden hebben. Kwaliteit heeft zijn prijs, maar de ongeëvenaarde luisterervaring die je zult ervaren maakt het allemaal de moeite waard. Verken de prijslijsten, vergelijk specificaties en maak je keuze om jouw audio-ervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Meer artikelen om te lezen