Reviews

Review: Clearaudio Concept Active Wood

“De eersteklas bouwkwaliteit en geluid, en het gemak van installatie en veelzijdigheid, maken de Clearaudio Active Wood een solide keuze voor zowel platenspelerpuristen en enthousiastelingen”, zo lezen we bij Stereophile. “Een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar de volgende stap in hun reis door geluid, en alle muziek, vreugde en plezier die het afspelen van vinyl met zich meebrengt.”


Artikel lezen

5 sterren voor de Astell & Kern USB-C Dual Dac Cable

In het voorjaar heeft Astell & Kern zich gemeld op de markt voor hoogwaardige audioaccessoires, met de introductie van de USB-C Dual DAC Cable. Dat is de experts van What Hifi niet ontgaan, want de slimme oplossing die de beste muziekweergave uit je mobiele muziekspelers – maar óók je computer, smartphone of tablet – weet te halen, werd door de Britten bekroond met de volle 5 sterren. 


Artikel lezen

High-end audio

Review Devialet Gemini Earbuds: Klasseleidende geluidskwaliteit

Aan het einde van afgelopen kalenderjaar kondigde Devialet iets bijzonders aan. In de categorie ‘In the future, everyone will own a Devialet’ zetten de Fransen namelijk weer een mooi stapje vooruit, door de Gemini Earbuds te introduceren. Ear-buds inderdaad: Devialets voor IN je oren. 


Artikel lezen

Topreview van de SME 6 platenspeler

In een eerder nieuwsbericht haalden we de HVT-review van een aantal draaitafel cartridges aan, waar de mooie Clearaudio Artist V2 Ebony ook onderdeel van was. Redacteur en Mastering Engineer Sander van der Heide kon voor zijn multitest gebruik maken van de SME Model 6 – die daarbij op de nodige lof kon rekenen. “Bij een instapmodel van een topmerk als SME neig je gauw te denken dat het niet om ‘the real thing’ gaat en alles net even wat minder is dan bij de duurdere modellen”, schrijft Sander. “Dat dacht ik ook…. Totdat ik dit nieuwe meesterwerk op de testbank mocht plaatsen.”


Artikel lezen

Clearaudio Artist V2 Ebony

In een multitest van pick-up elementen in het gerenommeerde Hifi Video Test (HVT) werd onlangs ook de Clearaudio V2 op de testbank gelegd. In een onderling vergelijk van elementen in de prijsklasse rond 500 euro werd de Artist V2 Ebony van het Duitse merk afgezet tegen twee cartridges van Sumiko en Ortofon.


Artikel lezen

Devialet Phantom II 95 dB: ‘Extreem veel power in een kleine behuizing’

Recentelijk schitterende de Devialet Phantom II 95 dB in een nieuwe review van onze vrienden van AV2D, waarin het nieuwste model uit de Devialet Phantom serie een 9 mocht ontvangen.   


Artikel lezen

5 sterren voor de A&K Kann Alpha

De Astell & Kern KANN Alpha is een geliefde muziekspeler bij het team van D&D Audio, maar daarin staan we bepaald niet alleen. We deelden onlangs al de lovende recensie die bij HIFI.NL verscheen, en afgelopen week kreeg de DAP van What Hifi de volle 5 sterren. 


Artikel lezen

SME Model 6: ‘Clever and innovative’

Door het gebruik van slimme engineering, zorgvuldige ontwikkeling en innovatieve materialen heeft SME een fantastische platenspeler opgeleverd; 5 sterren


Artikel lezen

Astell & Kern Kann Alpha – Tackelt zonder vrees elke hoofdtelefoon

De dagen dat iedereen een iPod op zak had, liggen ver achter ons.  De smartphone vervult voor de meesten de rol van muziekspeler  voor onderweg – en dat is prima. Maar dat gaat niet voor iedereen op. Een smartphone blijft een compromistoestel dat zeker niet audiokwaliteit op de eerste plaats zet. Daarom dat hoogwaardige muziekspelers zoals die van Astell & Kern nog altijd een ding zijn. 


Artikel lezen