Reviews

REVIEW DEVIALET DIONE SOUNDBAR: Krachtig & Mooie muzikale prestaties

Eind maart introduceerde Devialet de gloednieuwe Devialet Dione soundbar. Wie de rebelse audiopioniers uit Parijs een béétje kent, weet dat het dan niet om een laf plastic balkje met twee speakertjes gaat…

Dit weten ook onze vrienden van HiFi.nl, die de Dione 5 van de 5 sterren gaf in hun laatste review, tevens wereldprimeur. 


Artikel lezen

Review Astell&Kern ACRO CA1000: ‘powerful, beautiful, capable, and just a little quirky’

Begin dit jaar introduceerde Astell&Kern met gepaste enthousiasme de ACRO-lijn, waarin de ACRO CA1000 centraal stond. Deze hoofdtelefoonversterker annex streamer lijkt in de basis veel op de bekende muziekspelers van het merk, toch in ieder geval qua formaat, maar is toch echt bedoeld voor in huis gebruik. Nu, een maand later, is daar dan de eerste review. Bloom Audio geeft hun mening.


Artikel lezen

Review Devialet Phantom 1 Gold: ‘A thrillingly excitable sound!’

Recentelijk schitterende de Devialet Phantom I gold in een nieuwe review van trustedrevies.com.

"A fusion of high-concept design and technology, the Phantoms are a wholly unique proposition. The Phantom 1 was introduced in 2021 as part of a shake-up of the Phantom family, the smaller Phantom Reactor renamed Phantom II to simplify matters. But, just to muddy the waters, the Phantom 1 models is available in 103dB and 108dB variants."


Artikel lezen

Review Astell & Kern A&ultima SP2000T: ‘A portable pièce de résistance’

In september introduceerde Astell&Kern de gloednieuwe Astell&Kern A&ultima SP2000T. In november keken we hoe deze baanbrekende innovatie op de markt ontvangen was. 

We somden een trio aan reviews op van audiomagazines en online platformen. Zo zei Bloom Audio: “Terwijl de laatste paar producten van Astell&Kern al sterke verbeteringen waren ten opzichte van eerdere modellen, elk met zijn eigen innovatie, tilt de SP2000T het naar een hoger niveau." 


Artikel lezen

Review: 5 sterren voor de Astell &Kern A&futura SE180

De A&futura SE180, een van de vele volkomen unieke innovaties van de Zuid-Koreaanse specialisten in digital audio players, is ook bij de specialisten van What Hifi in de smaak gevallen. Het allereeste model met de in eigen huis ontworpen Teraton Alpha Sound Solution-technologie voor verbeterde audio, een verbeterde gebruikersinterface én geavanceerde connectiviteit scoorde de volle 5 sterren; “Astell & Kern innovates in the music player market once more.”


Artikel lezen

Review: Devialet Phantom I 108 dB

Onze vrienden van AV2D testen opnieuw een draadloze luidspreker van het Franse merk Devialet.

Het nieuwe paradepaardje, de Phantom I 108 dB, zorgt voor een simplificatie en een uitbreiding van de iconische, merkbepalende lijn: de compacte Phantom Reactor is nu Phantom II geworden. Devialet positioneert de Phantom I als zijn toplijn. In hun nieuwste review testen zij het topmodel: de Phantom I 108 dB.


Artikel lezen

Review: Devialet Gemini

De Gemini Earbuds van Devialet hebben de overvolle markt van de draadloze in-ears overtuigend bestormd. We hadden ook niet anders verwacht, want om de kenmerkende audioprestaties van het merk goed te kunnen vertalen naar de kleinste vorm ooit, zijn alle 15 jaren R&D op het gebied van akoestiek aan het werk gezet, én verschillende nieuwe patenten ontwikkeld.


Artikel lezen

Review: Clearaudio Concept Active Wood

“De eersteklas bouwkwaliteit en geluid, en het gemak van installatie en veelzijdigheid, maken de Clearaudio Active Wood een solide keuze voor zowel platenspelerpuristen en enthousiastelingen”, zo lezen we bij Stereophile. “Een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar de volgende stap in hun reis door geluid, en alle muziek, vreugde en plezier die het afspelen van vinyl met zich meebrengt.”


Artikel lezen