Hanze Hifi

“Een muziekinstallatie kopen via internet lijkt ons net zoiets als wijn proeven uit een boek of kleding kopen via de krant.” Het laat zich raden dat het team van Hanze Hifi in Zwolle je veel liever persoonlijk ontvangt om eens van gedachte te wisselen.
Humor, vakkennis, een eigen(wijze) koers en een luisterend oor voor een klant die alle aandacht krijgt zijn dan slechts een paar grepen uit het ‘aanbod’ van Hanze, waar Johan, Jaap en Alexander altijd klaarstaan om je in de rustige ambiance van hun oude pand in één van de maar liefst drie luisterkamers te ontvangen.

Op het gebied van audio-oplossingen kun je er terecht voor alles van traditioneel vinyl tot moderne streaming mogelijkheden. Op zoek naar een slimme versterker (van Devialet?) voor dat fraaie paar speakers? Geen probleem. Liever een draaitafel (van Clearaudio?) met een high-end component dat op jouw voorkeur is afgestemd? Waarom ben je nog niet in Zwolle…?

Lees ook onze Hanze HiFi editie van ‘D&D bij de dealer’ waarin we op bezoek zijn gegaan bij Johan Tiel-Groenestege en zijn team in Zwolle.

Klik hier

Contact

Oosterlaan 15-16
8011 GC Zwolle Nederland

Telefoon: 038 4221 373
E-mail: info@hanzehifi.nl
Website: http://hanzehifi.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws
Hanze Hifi
Oosterlaan 15-16
8011 GC Zwolle Nederland