Morelisse Beeld en Geluid

Bij Morelisse kun je al sinds 1932 terecht voor de allerlaatste trends uit de wereld van consumentenelektronica. De introductie van Apple in de jaren ’80, het vroege Bang & Olufsen dealerschap in 1970 of de vertegenwoordiging van Loewe vanaf 1994, er gaat geen innovatie of ontwikkeling aan de specialisten in Amersfoort voorbij. Uiteraard past in dat plaatje ook de komst van de vernieuwers van Devialet.
“Het gebeurt maar zelden dat audio-producten nog werkelijk revolutionair genoemd kunnen worden. Het is de ontwikkelaars van Devialet met hun Phantom echter gelukt om juist zo’n product op de markt te zetten. De Phantom vervangt in één klap hifi-systeem, docking station, speakers, home cinema, multi-room en draadloze weergave.”

De Devialet Phantom is in drie verschillende uitvoeringen in de winkel te zien, horen én voelen. Morelisse Beeld en Geluid kiest steevast voor topmerken die zich onderscheiden door hun kwaliteit, uitstraling, individualiteit, connectiviteit en bedieningsgemak. De prettige uitstraling, sfeer en inrichting van de showroom maken het bovendien mogelijk om dat aanbod eens rustig te bewonderen. Het is daarnaast altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een advies op maat, bij je thuis en ook buiten openingstijden.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Weverssingel 24
3811 GK Amersfoort Nederland

Telefoon: 033 461 6052
E-mail: info@morelisse.nl
Website: http://morelisse.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws
Morelisse Beeld en Geluid
Weverssingel 24
3811 GK Amersfoort Nederland