AudioXperience

AudioXperience is bij uitstek de speciaalzaak die zichzelf steeds weer opnieuw uitvindt. De stevige uitbreiding van de winkel in Nuenen in 2017 en de vers bij de winkelvloer betrokken ruimte, ingericht als een serieuze hifi-beleving, zijn daar slechts twee voorbeelden van. In aanvulling op de luisterruimte en het uitgestalde assortiment voorin de zaak, vind je er sindsdien ook een echte woonervaring.

Het extra oppervlak is namelijk gewonnen uit een voormalige woning die zich achter de winkel bevond, optimaal geschikt om je potentiële aanschaf op de juiste manier te beleven. Een praktisch voorbeeld dat naadloos aansluit op de filosofie van de speciaalzaak. Het gaat namelijk niet alleen om de set, de ruimte of de installatie – maar om een totaalbeleving. Bij dat plaatje past niet alleen dat de gastheren je op allerlei wenken bedienen, maar ook dat ze een beeld krijgen van de luisterruimte bij de klant zelf. Voor een idee van de akoestiek en andere klankmatige aspecten, maar bijvoorbeeld ook wensen en voorkeuren ten opzichte van het design. Bijna alle sets die bij AudioXperience verkocht worden, worden dan ook aan huis geïnstalleerd – “Om zeker te weten dat alles klinkt zoals het hoort.”

Lees ook onze AudioXperience editie van ‘D&D bij de dealer’ waarin we op bezoek zijn gegaan bij Martijn en Erik in Nuenen.

Klik hier

Contact

Spegelt 66
5674 CD Nuenen Nederland

Telefoon: 040 290 6344
E-mail: info@audioxperience.com
Website: http://audioxperience.com

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws
AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen Nederland