Puur AVD

“De zevende symfonie van Beethoven alsof u in Het Concertgebouw zit. Een adembenemende vlucht over de landschappen van Avatar’s Pandora. Met één druk op de knop uw huis afsluiten en beveiligen. PUUR biedt u de absolute perfectie in audio, video én domotica.”

Design en kwaliteit gaan daarbij hand in hand, en de wensen van de klant staan altijd voorop. Hoewel de gastvrijheid niet onvermeld mag blijven, inclusief een uitstekende bak koffie, ga je in de eerste plaats naar Oostzaan om andere zintuigen te bedienen. Gelukkig weten ze bij PUUR heel goed wat ze doen als het op demonstreren van hifi aankomt, waarbij je mag rekenen op een fraaie muziekselectie met voldoende ruimte voor de nodige verzoeknummers.

Dat ze ook qua apparatuur weten waar ze over praten, bewijzen ze met een assortiment waarin ook het door PUUR zelf geïmporteerde Goldmund onderdeel van uitmaakt. Het Zwitserse merk was in 2018 een aanvulling op de line-up van merken als Arcam, Bowers & Wilkins, Devialet, Kharma, MBL, Meridian en Savant.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Skoon 80
1511 HV Oostzaan Nederland

Telefoon: 020 722 0905
E-mail: info@puuravd.com
Website: http://puuravd.com

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws
Puur AVD
Skoon 80
1511 HV Oostzaan Nederland