Free Music high fidelity

Free Music combineert verkoop van audioapparatuur en geluidsdragers en organiseert regelmatig instore optredens. De speciaalzaak in Gouda is dan ook al meer dan een halve eeuw(!) een naam in de wereld van muziek, maar ook al bijna net zo lang een toevluchtsoord voor hifi geluidsapparatuur.

De vooraanstaande leverancier is al sinds 1968 in het groene hart te vinden, en sinds 1989 op de huidige locatie aan de Turfmarkt gevestigd. In het historische centrum van Gouda vind je er een imposante muziekcollectie met een zeer uitgebreide keuze aan onder andere pop- en rockmuziek, jazz en klassiek. Sinds het midden van de jaren 70 is daar een hoogwaardige verzameling hifi aan toegevoegd.

In dat assortiment van de betere geluidsoplossingen vind je anno nu onder meer Arcam, NAD, Sonus faber en Wilson Audio. Uit het aanbod van D&D vind je bij Free Music High Fidelity de draaitafels en diverse accessoires van het Duitse Clearaudio en de high-end versterkeroplossingen en alles-in-één-speakers van Devialet.

Check ook even Over Ons op de website van Free Music.

Klik hier

Contact

Turfmarkt 12
2801 HA Gouda Nederland

Telefoon: 0182 514834
E-mail: freemusic-gouda@planet.nl
Website: http://freemusicgouda.com

Deze dealer verkoopt de volgende merken
Nieuws van D&D
Free Music high fidelity
Turfmarkt 12
2801 HA Gouda Nederland