Listening Matters

Listening Matters B.V. is gevestigd in de winkel waar al sinds 2009 high-end audiosystemen werden verkocht met de naam Chattelin Audio Systems B.V.
Na het vertrek van Peter Chattelin is eind 2019 de naam veranderd in waar het echt om gaat, het luisteren en genieten van muziek. Vandaar de naam Listening Matters.

Het doel is om een absolute top-audiozaak te zijn. Een zaak die geen doorgeefluik is, maar waar vanuit passie, kennis en ervaring wordt gewerkt. Met een assortiment van topproducten die geselecteerd zijn op klank, kwaliteit en prijs.

Naast audioshows worden in de winkel ook regelmatig live-concerten gegeven. Om optimaal te kunnen adviseren is live-muziek en de beleving daarvan dus het uitgangspunt en referentiekader bij Listening Matters.

Door demonstraties te geven in onze winkel, kunnen cliënten zelf proeven van de kwaliteit van de geavanceerde apparatuur. Vanzelfsprekend worden bezoekers uitgenodigd om hun favoriete muziek mee te nemen of een playlist voor te bereiden voor streaming via Qobuz of Tidal. Overigens behoort Spotify ook tot de mogelijkheden.

Contact

Anna Palownastraat 58
2518 BG Den Haag Nederland<

Telefoon: 070 363 2050
E-mail: info@listeningmatters.nl
Website: www.listeningmatters.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
Nieuws over deze dealer
Listening Matters
Anna Palownastraat 58
2518 BG Den Haag Nederland