Audiofile

Wie Audiofile zegt, zegt Michel Keyner. Het leven van Michel staat al sinds hele jonge leeftijd in het teken van muziek, en die passie vind je op alle fronten terug in zijn speciaalzaak in ’s-Gravenmoer – zowel in de ‘wireless store’ voorin als in de klassiekere ruimte voor traditionele hifi achterin.

Audiofile onderscheidt zich niet alleen door die absolutie passie voor muziek en muziekbeleving, maar ook door het respect ervoor. Dat uit zich op de winkelvloer in een verscheidenheid aan apparatuur, waarbij ieder product zijn eigen achtergrond heeft. Een verhaal dat Michel je als geen ander kan vertellen, met plezier uit de doeken gedaan in een aangename en aangepaste omgeving en onder het genot van een uitstekend kopje koffie.

Wil je de kwaliteit en grootsheid van het geluid dat hoogstaande high end-producten voort kunnen brengen? Dan zit je bij Audiofile goed, dankzij een unieke visie op en uitgebreide kennis van hifi én de apparatuur om het beste uit audio te halen.

Het was Kerstmis, 1974, 6 jaar was hij en kreeg van de Kerstman (toen nog zijn vader) een gitaar. Met zijn vader als grote voorbeeld, stortte hij zich met hart en ziel, zoals enkel kleine jongens dat kunnen, op zijn gitaar. De muziekmicrobe had hem meteen te pakken en een onuitputtelijke passie met de daarbijhorende energieboost waren een feit. Zes jaar later stond hij, met zijn eerste band, genaamd 'Musical Disaster' voor het eerst op de planken. Toen 12, enorm genietend van de aandacht, kreeg hij de smaak van het optreden echt goed te pakken. Dat de kwaliteit van het optreden in lijn lag met de naam van de band, was toen nog niet heel erg belangrijk. Een gitarist was geboren! 

Lees ook even het verhaal achter Michel Keyner.

Klik hier

Contact

Hoofdstraat 30
5109 AC s-Gravenmoer Nederland

Telefoon: 0162 312 342
E-mail: info@audiofile.nl
Website: http://audiofile.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws
Audiofile
Hoofdstraat 30
5109 AC s-Gravenmoer Nederland