Eigenaren Kees Jan Lankhaar en Arthur Venis zijn goed voor meer dan 20 jaar ervaring in de muziekbusiness. Het uitgangspunt voor art’s excellence was en is dan ook dat het uiteindelijk om muziek moet gaan: art’s excellence is ontstaan uit het idee dat er online veel meer aandacht aan muziek gegeven moet worden.

Vanuit die gedachte komen we natuurlijk al snel uit bij de apparatuur die dat mogelijk moet maken. Muzieksystemen die in staat moeten zijn om de intentie van muziek over te brengen – zoals de artiest het bedoeld heeft.

Eén van de specialisaties van art’s excellence is streaming audio. Want vanuit een netwerk met internet of met een harddisk als bron kun je namelijk óók op een zeer hoog kwaliteitsniveau met muziek aan de slag: computers en high-end audio gaan absoluut samen! Of dat nou een volledig computergebaseerd streamingsysteem is of een draagbare speler betreft, bij art’s excellence vind je een reeks oplossingen én de juiste kennis en ervaring om je de passende ondersteuning te bieden. art’s excellence verkoopt de muziekspelers van Astell&Kern, en de kabels van Crystal Cable en Siltech.

Tip: check zeker ook de website voor een grote hoeveelheid artikelen en eigen muziek– en productreviews.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Weerijssingel 59
4812 AC Breda Nederland

Telefoon: +31 6 29 000 581
E-mail: info@artsexcellence.com
Website: https://artsexcellence.com/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws
art’s excellence
Weerijssingel 59
4812 AC Breda Nederland