Artsexcellence

Het online platform van art’s excellence mag dan nog relatief jong zijn, achter de schermen wordt gebouwd op decennia aan ervaring. Eigenaren Kees Jan Lankhaar en Arthur Venis zijn namelijk goed voor meer dan 20 jaar ervaring in de muziekbusiness bijeen. Het uitgangspunt was en is dan ook dat het uiteindelijk om muziek moet gaan: art’s excellence is ontstaan uit het idee dat er online veel meer aandacht aan muziek gegeven moet worden.

Vanuit die gedachte komen we natuurlijk al snel uit bij de apparatuur die dat mogelijk moet maken. Muzieksystemen die in staat moeten zijn om de intentie van muziek over te brengen – zoals de artiest het bedoeld heeft.

Eén van de specialisaties van art’s excellence is streaming audio. Want vanuit een netwerk met internet of met een harddisk als bron kun je namelijk óók op een zeer hoog kwaliteitsniveau met muziek aan de slag: computers en high-end audio gaan absoluut samen! Of dat nou een volledig computergebaseerd streamingsysteem is of een draagbare speler betreft, bij art’s excellence vind je een reeks oplossingen én de juiste kennis en ervaring om je de passende ondersteuning te bieden.

Tip: check zeker ook de website voor een grote hoeveelheid artikelen en eigen reviews (vaak door Max Delissen). En lees ook even waarom Artsexcellence kiest voor Astell&Kern

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Weerijssingel 59
4812 AC Breda Nederland

Telefoon: +31 6 29 000581
E-mail: info@artsexcellence.nl
Website: http://www.artsexcellence.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws
artsexcellence
Weerijssingel 59
4812 AC Breda Nederland