Sound Gallery

Sound Gallery

De allerbeste hifi vind je bij Sound Gallery Groningen. Al ruim 30 jaar kun je er terecht voor high-end speakers, audiosets, versterkers en meer, waarbij het vinden van de juiste combinatie tussen luidsprekers en weergaveapparatuur centraal staat. “Ons doel is om uw systeem optimaal te laten functioneren en klinken!”

De crux van een goed systeem is namelijk de som der delen, stelt Sound Gallery. Als je een geluidsinstallatie wil samenstellen, is die combinatie van verschillende componenten het belangrijkste. Afhankelijk van persoonlijke wensen en smaak stellen ze die juiste combinatie voor je samen. In een van de luisterruimtes kun je er vervolgens op je gemak mee aan de slag, en heb je een keuze weten te maken, dan mag je erop rekenen dat er een afspraak volgt om de apparatuur bij je thuis te installeren en af te stellen. Voor elk huis en elke ruimte een perfect advies!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Noorderstationsstraat 53
9716 AR Groningen Nederland

Telefoon: 050-5775449
E-mail: info@soundgallery.nl
Website: http://www.soundgallery.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Van den Eijnde Audio

Van den Eijnde Audio

D&D Audio weet zijn dealers wel uit te zoeken. Ook Van den Eijnde Audio vind je in een prachtig, 15deeeuws pand, en dat in hartje Haarlem. De huiskamersfeer maakt dat deze winkel absoluut een unieke uitstraling heeft gekregen. Gastheer Robbert van den Eijnde houdt er bovendien een prettige visie op na: ‘Net als het leren waarderen van een goede wijn, geldt ook dat u langzamerhand ontdekt welke muziekweergave het beste bij u past. Door met u mee te luisteren en te denken, help ik u bij het maken van de juiste keuze van uw audio apparatuur.’

De beste manier om sfeer te proeven en kennis te maken met Van den Eijnde Audio is daarom een bezoek aan de fraaie winkel in de Koningstraat. Je vindt er een collectie samengesteld uit producten die Robbert persoonlijk raken. Natuurlijk is er daarbij aandacht voor kwaliteit, vormgeving, techniek, bouwwijze, duurzaamheid en service, maar hij is van mening dat het juist om de combinatie daarvan draait. “Samen met mijn persoonlijke advies kunt u een keuze maken die helemaal bij uw beleving past.” Ervaar het in een van de luisterruimtes van Van den Eijnde Audio.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Koningstraat 35
2011 TC Haarlem Nederland

Telefoon: 023 5515139
E-mail: vandeneijndeaudio@upcmail.nl
Website: http://eijnde.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
Nieuws over deze dealer

Stassen Hifi

Stassen Hifi

Sinds het midden van de jaren 50 (!) staat Stassen Hifi garant voor kwaliteit, competentie en eerlijke prijs-kwaliteitverhoudingen op het gebied van audio en video. Zeggen dat het bedrijf daarmee een begrip is in de regio Venlo en ver daarbuiten, is dan ook een understatement. Al in 1955 begon Stassen Sr. met een hifi-speciaalzaak aan de Vleesstraat in deze tweede gemeente van Limburg. En toen zich in 1974 de kans voordeed om het voormalige postkantoor van Tegelen te kopen, schroomde hij geen moment. Je vindt er anno nu het Palazzo luisterkasteel. En zeg nou zelf, waar koop je liever je nieuwe audioset dan in een heus luisterkasteel?

Het Palazzo is met recht iets unieks in de Nederlandse hifiwereld te noemen. In de volledig vernieuwde home theaters, concertzalen en luisterruimtes voert betaalbare superioriteit de boventoon. Iedere muzikale en cinegrafische wens of eis kan worden ingevuld, want als hifi- en home cinema-specialist voert Stassen uitsluitend gerenommeerde merken die zich hebben bewezen.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Grotestraat 23
5931 CS Tegelen Nederland

Telefoon: 077 320 7320
E-mail: listen@stassen.nl
Website: http://stassen.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
d&D Audio nieuws

Rik Stoet Audio

Rik Stoet Audio

“Waar is dat gevoel gebleven, van op het tapijt liggend platen draaien en platenhoezen verslinden? Volgens mij kan dat nog steeds!“ Rik Stoet is gespecialiseerd in draaitafels en versterkers in elke prijsklasse, want goede audio hoeft niet altijd duur te zijn en ook met een bescheiden budget krijg je dankzij inventiviteit in het vinden van oplossingen in Den Haag het beste resultaat.

“Het leukste is het om oud en modern te combineren, en dan zodanig dat gevoel en emotie weer terugkomt. Zo stellen we complete sets samen die klinken als vanouds, met het comfort van vandaag!’ Het zal je daarom niet verbazen dat het aanbod van Clearaudio onderdeel uitmaakt van het assortiment. Het team van Rik Stoet Audio heeft daarnaast alles om je huis in te richten met muziek in alle kamers, soms bijna onzichtbaar en met gecentraliseerde bronnen. Ook voor het betere beeld kun je er terecht, met al de juiste projectors voor jouw thuisbioscoop.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Elandstraat 9
2513 GL Den Haag Nederland

Telefoon: 070 3632777
E-mail: info@rikstoet.nl
Website: http://rikstoet.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Poulissen Audio Video Center BV

Poulissen Audio Video Center BV

Poulissen Audio Video Center is meer dan een vaste waarde in het gezellige centrum van Roermond. Het Limburgse familiebedrijf vindt zijn oorsprong in het midden van de jaren 90, in een periode gekenmerkt door vele veranderingen. Gerard Poulissen vestigde Poulissen A/V als zelfstandig ondernemer met slechts twee collega’s. Inmiddels bestaat het bedrijf, dat sinds jaren ook de tweede generatie tot de vaste gelederen mag rekenen, uit 15 gespecialiseerde medewerkers en is het door onverminderde inzet uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland, aan de lopende band bekroond met diverse prijzen – waaronder vier keer achter elkaar de prijs voor beste hifizaak én beste Bang & Olufsen-zaak van Nederland.

Poulissen voert daarbij niet alleen een indrukwekkend en exclusief topassortiment op het gebied van beeld en geluid, maar beschikt ook over een grote diversiteit aan audiosets in de goedkopere prijsklasse. Wie anno nu deze inmiddels reusachtige, maar wel nog steeds prettig geborgen winkel met een vloeroppervlak van 1.800 m2 bezoekt, valt van de ene verbazing in de andere – met het Quad belevingshuis, de vele mogelijkheden van Bang & Olufsen en de bijzondere Bowers & Wilkins 800 Diamond Room als slechts drie voorbeelden.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond Nederland

Telefoon: 0475 335 716
E-mail: info@poulissen.nl
Website: http://poulissen.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio Nieuws

Omera - Hifi en Streaming Media

Omera – Hifi en Streaming Media

Je moet het maar kunnen: in crisistijd een net opgestart bedrijf laten doorgroeien. Aan Ruud Moerman was die uitdaging wel besteed. Eind 2011 opende hij in Vlaardingen de deuren van Omera, een winkel voor hifi en streaming media. Dertien jaar later heeft Ruud nog altijd de tijd van zijn leven, wat in de praktijk garant staat voor een warm ontvangst. Begin 2024 is Omera verhuisd naar Heinenoord.

Sterker nog, je wordt er aangemoedigd meerdere keren te komen luisteren om zeker te weten dat de aankoop op je wensen aansluit. De klanten die er bekend zijn, weten dat dat betekent dat er zelfs de mogelijkheid is om apparatuur eens uit te proberen – “thuis klinkt het toch het lekkerst.”

Ga je inderdaad eens op bezoek, neem vooral ook je eigen muziek mee. Vaak maakt dat de keuze een stuk gemakkelijker, want iedere speaker klinkt namelijk anders. Uiteindelijk vertellen je oren je welke speaker de juiste is voor jouw favoriete muziek. Tot snel!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Sikkel 40F
3274 KK Heinenoord
Nederland

Telefoon: 010 7600 190
E-mail: info@omera.nl
Website: http://omera.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Multifoon

Multifoon

Multifoon Hifi werd alweer bijna 40 jaar geleden geopend aan de Koornmarkt in Delft, zo’n 35 jaar voor de verhuizing naar de huidige locatie, maar zelfs dat was niet het officiële startpunt. Al in 1972 werd er in Delft een platenzaak gestart met dezelfde naam, waar Leen Koopman, de charismatische gastheer en eigenaar van het Multifoon van nu, destijds een aantal jaar werkte. Inmiddels vindt zijn winkel na enkele verhuizingen zijn nieuwste thuis aan de Claes de Vrieselaan, waar een lang gekoesterde wens in vervulling ging: terug naar een fraaie buurt in Rotterdam!

Muziek als oorsprong blijkt evenwel bepalend voor de zaak van Leen Koopman. “Muziek is ongelooflijk belangrijk voor ons. Het is hier in alle geledingen aanwezig.” Hifi is voor het team van Multifoon slechts het gereedschap waarmee de klus geklaard moet worden, en Koopman ziet de apparatuur an sich dan ook niet als hobby, eerder als instrument. “Maar als je slecht materiaal hebt, wordt het niks.”
Uiteraard is de juiste hifi, hobby of niet, daardoor ook bij Multifoon bepalend. Vertaald naar het assortiment van 2020? Luidsprekers van onder meer KEF, Harbeth, Martin Logan en Wilson Audio. Versterkers van Accuphase, Cambridge, Devialet en PrimaLuna. Draaitafels van ELAC, Merrill, REGA en MoFi. Audiokabels van AudioQuest, Crystal Cable en Atlas – en nog veel, veel meer.

Lees ook onze Multifoon editie van ‘D&D bij de dealer’ waarin we op bezoek zijn gegaan bij Leen Koopman en zijn team in Rotterdam.

Klik hier

Contact

Claes de Vrieselaan 111b
3021 JH Rotterdam Nederland

Telefoon: 010 251 8888
E-mail: info@multifoon.nl
Website: http://multifoon.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
Meer Multifoon nieuws

Hifi Solutions

Hifi Solutions

Rick Oldersom en zijn team van ervaren hifi-adviseurs en muziekliefhebbers nemen hun vak erg serieus, maar slagen er tegelijkertijd in om het met minstens zoveel plezier uit te oefenen. Een combinatie die aanstekelijk werkt, zoveel mag je van ons alvast aannemen. Als hobbyist zijn ze – voor zichzelf en voor hun klanten – bovendien altijd op zoek naar de allerbeste geluidsweergave, waarbij prijs-kwaliteitsverhoudingen niet uit het oog verloren raken.

Jezelf structureel in je vak blijven verdiepen en altijd een klant- en servicegerichte instelling voorop hebben, maakt dat Hifi Solutions altijd met maatwerkoplossingen komt. Tel daarbij op het vermogen om zich aan de veranderende omstandigheden in de markt aan te passen – wist je bijvoorbeeld dat de speciaalzaak aan de Muiderstraat ook hét adres voor headfi is? – en je weet dat je de Ring van 020 niet hoeft te verlaten voor je volgende aankoop!

Lees ook onze Hifi Solutions editie van ‘D&D bij de dealer’ waarin we op bezoek zijn gegaan bij Rick Oldersom en zijn team in Amsterdam.

Klik hier

Contact

Muiderstraat 13-17
1011 PZ Amsterdam Nederland
Telefoon: 020 6232 183
E-mail: info@hifisolutions.nl
Website: http://hifisolutions.nl

Hifi Solutions verkoopt de volgende merken
Nieuws over Hifi Solutions

Hanze Hifi

Hanze Hifi

“Een muziekinstallatie kopen via internet lijkt ons net zoiets als wijn proeven uit een boek of kleding kopen via de krant.” Het laat zich raden dat het team van Hanze Hifi in Zwolle je veel liever persoonlijk ontvangt om eens van gedachte te wisselen.
Humor, vakkennis, een eigen(wijze) koers en een luisterend oor voor een klant die alle aandacht krijgt zijn dan slechts een paar grepen uit het ‘aanbod’ van Hanze, waar Johan, Jaap en Alexander altijd klaarstaan om je in de rustige ambiance van hun oude pand in één van de maar liefst drie luisterkamers te ontvangen.

Op het gebied van audio-oplossingen kun je er terecht voor alles van traditioneel vinyl tot moderne streaming mogelijkheden. Op zoek naar een slimme versterker (van Devialet?) voor dat fraaie paar speakers? Geen probleem. Liever een draaitafel (van Clearaudio?) met een high-end component dat op jouw voorkeur is afgestemd? Waarom ben je nog niet in Zwolle…?

Lees ook onze Hanze HiFi editie van ‘D&D bij de dealer’ waarin we op bezoek zijn gegaan bij Johan Tiel-Groenestege en zijn team in Zwolle.

Klik hier

Contact

Oosterlaan 15-16
8011 GC Zwolle Nederland

Telefoon: 038 4221 373
E-mail: info@hanzehifi.nl
Website: http://hanzehifi.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws