Peter Chattelin Audio & Consultancy

Peter Chattelin Audio & Consultancy

Peter Chattelin Audio & Consultancy is de onafhankelijke opvolging van het bekende Chattelin Audio Systems. Mijn expertise is het resultaat van ruim 35 jaar ervaring met en binnen het high-end audio circuit opgedaan bij gerenommeerde bedrijven. Zo was ik eigenaar van Chattelin Audio Systems en voorheen tevens werkzaam bij Rhapsody en Multifoon hifi. Peter Chattelin Audio & Consultancy leunt en steunt op meer dan 35 jaar werkervaring in het High-End Audio circuit.

 

Bemiddeling & Sales
U kunt Peter Chattelin Audio & Consultancy inschakelen voor onafhankelijke bemiddeling bij verkoop van uw huidige apparatuur of advies omtrent eventuele aankopen van nieuwe apparatuur. Hier kunt u zien welke producten zij kunnen leveren en/of ondersteunen.

Systeem Tuning en Akoestiek
Akoestiek beheersing op locatie. Alles klinkt beter in het Concertgebouw is een bekende quote en geheel op waarheid gebaseerd. De geluidsweergave van uw audio set valt of staat met een redelijke tot goede akoestiek beheersing van uw luister omgeving.
Vragen omtrent allerlei akoestiek issues beantwoord Peter Chattelin Audio & Consultancy graag meestal op locatie.

Systeem tuning en optimalisatie
Dit is cruciaal voor ultiem eindresultaat. Met name het akoestisch correct positioneren van de luidsprekers in uw huiskamer en/of mancave is van groot belang voor het correct weergeven van muziek. De ‘spanningsboog” die muziek met zich mee kan brengen is hetgeen waar Peter Chattelin Audio & Consultancy naar streeft bij iedere tuning, ongeacht het systeem.

Contact

Oostsingel 123
2612 HH Delft

Telefoon: +31 6 26477151
E-mail: info@peterchattelin.com
Website: https://www.peterchattelin.com/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Sound Gallery

Sound Gallery

De allerbeste hifi vind je bij Sound Gallery Groningen. Al ruim 30 jaar kun je er terecht voor high-end speakers, audiosets, versterkers en meer, waarbij het vinden van de juiste combinatie tussen luidsprekers en weergaveapparatuur centraal staat. “Ons doel is om uw systeem optimaal te laten functioneren en klinken!”

De crux van een goed systeem is namelijk de som der delen, stelt Sound Gallery. Als je een geluidsinstallatie wil samenstellen, is die combinatie van verschillende componenten het belangrijkste. Afhankelijk van persoonlijke wensen en smaak stellen ze die juiste combinatie voor je samen. In een van de luisterruimtes kun je er vervolgens op je gemak mee aan de slag, en heb je een keuze weten te maken, dan mag je erop rekenen dat er een afspraak volgt om de apparatuur bij je thuis te installeren en af te stellen. Voor elk huis en elke ruimte een perfect advies!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Noorderstationsstraat 53
9716 AR Groningen Nederland

Telefoon: 050-5775449
E-mail: info@soundgallery.nl
Website: http://www.soundgallery.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Van den Eijnde Audio

Van den Eijnde Audio

D&D Audio weet zijn dealers wel uit te zoeken. Ook Van den Eijnde Audio vind je in een prachtig, 15deeeuws pand, en dat in hartje Haarlem. De huiskamersfeer maakt dat deze winkel absoluut een unieke uitstraling heeft gekregen. Gastheer Robbert van den Eijnde houdt er bovendien een prettige visie op na: ‘Net als het leren waarderen van een goede wijn, geldt ook dat u langzamerhand ontdekt welke muziekweergave het beste bij u past. Door met u mee te luisteren en te denken, help ik u bij het maken van de juiste keuze van uw audio apparatuur.’

De beste manier om sfeer te proeven en kennis te maken met Van den Eijnde Audio is daarom een bezoek aan de fraaie winkel in de Koningstraat. Je vindt er een collectie samengesteld uit producten die Robbert persoonlijk raken. Natuurlijk is er daarbij aandacht voor kwaliteit, vormgeving, techniek, bouwwijze, duurzaamheid en service, maar hij is van mening dat het juist om de combinatie daarvan draait. “Samen met mijn persoonlijke advies kunt u een keuze maken die helemaal bij uw beleving past.” Ervaar het in een van de luisterruimtes van Van den Eijnde Audio.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Koningstraat 35
2011 TC Haarlem Nederland

Telefoon: 023 5515139
E-mail: vandeneijndeaudio@upcmail.nl
Website: http://eijnde.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
Nieuws over deze dealer


Stassen Hifi

Stassen Hifi

Sinds het midden van de jaren 50 (!) staat Stassen Hifi garant voor kwaliteit, competentie en eerlijke prijs-kwaliteitverhoudingen op het gebied van audio en video. Zeggen dat het bedrijf daarmee een begrip is in de regio Venlo en ver daarbuiten, is dan ook een understatement. Al in 1955 begon Stassen Sr. met een hifi-speciaalzaak aan de Vleesstraat in deze tweede gemeente van Limburg. En toen zich in 1974 de kans voordeed om het voormalige postkantoor van Tegelen te kopen, schroomde hij geen moment. Je vindt er anno nu het Palazzo luisterkasteel. En zeg nou zelf, waar koop je liever je nieuwe audioset dan in een heus luisterkasteel?

Het Palazzo is met recht iets unieks in de Nederlandse hifiwereld te noemen. In de volledig vernieuwde home theaters, concertzalen en luisterruimtes voert betaalbare superioriteit de boventoon. Iedere muzikale en cinegrafische wens of eis kan worden ingevuld, want als hifi- en home cinema-specialist voert Stassen uitsluitend gerenommeerde merken die zich hebben bewezen.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Grotestraat 23
5931 CS Tegelen Nederland

Telefoon: 077 320 7320
E-mail: listen@stassen.nl
Website: http://stassen.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
d&D Audio nieuws


Rik Stoet Audio

Rik Stoet Audio

“Waar is dat gevoel gebleven, van op het tapijt liggend platen draaien en platenhoezen verslinden? Volgens mij kan dat nog steeds!“ Rik Stoet is gespecialiseerd in draaitafels en versterkers in elke prijsklasse, want goede audio hoeft niet altijd duur te zijn en ook met een bescheiden budget krijg je dankzij inventiviteit in het vinden van oplossingen in Den Haag het beste resultaat.

“Het leukste is het om oud en modern te combineren, en dan zodanig dat gevoel en emotie weer terugkomt. Zo stellen we complete sets samen die klinken als vanouds, met het comfort van vandaag!’ Het zal je daarom niet verbazen dat het aanbod van Clearaudio onderdeel uitmaakt van het assortiment. Het team van Rik Stoet Audio heeft daarnaast alles om je huis in te richten met muziek in alle kamers, soms bijna onzichtbaar en met gecentraliseerde bronnen. Ook voor het betere beeld kun je er terecht, met al de juiste projectors voor jouw thuisbioscoop.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Elandstraat 9
2513 GL Den Haag Nederland

Telefoon: 070 3632777
E-mail: info@rikstoet.nl
Website: http://rikstoet.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Remkes beeld & geluid

Remkes beeld & geluid

Sinds september 2002 is Remkes beeld & geluid gevestigd aan de Aalsterweg 108 in Eindhoven. Al meer dan 16 jaar presenteren zij hun producten op een overzichtelijke manier, met persoonlijk advies over beeld en geluid. De voorliefde voor beeld en geluid wordt niet alleen duidelijk in de uitstraling van de winkel, maar misschien nog wel meer door het grote enthousiasme en advies van onze medewerkers. Luisteren staat bij Remkes dan ook centraal. Niet alleen naar het geluid van de aanwezige hifi-apparatuur, maar zeker ook naar de wensen van de klant.

Elke woning heeft bijvoorbeeld zijn eigen akoestiek. Daarom kijkt het team van de Eindhovense speciaalzaak graag samen met de klant naar de mogelijkheden die passen bij interieur en smaak, en komen ze graag bij je over de vloer om dat eens nader te bekijken. En wat dacht je van een totaaloplossing: perfect geluid in elke ruimte in uw huis? Geen draden, geen gedoe, geen kamers vol apparatuur: in de winkel kun je volledig ervaren hoe een domotica systeem kan werken of hoe inbouw- of stucspeakers geïnstalleerd kunnen worden én klinken! De laatste trends worden steeds weer in de zaak geïntegreerd, dus ga het vooral eens beleven!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven Nederland

Telefoon: 040 2233790
E-mail: info@remkesbeeldengeluid.nl
Website: http://remkesbeeldengeluid.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio Nieuws


Poulissen Audio Video Center BV

Poulissen Audio Video Center BV

Poulissen Audio Video Center is meer dan een vaste waarde in het gezellige centrum van Roermond. Het Limburgse familiebedrijf vindt zijn oorsprong in het midden van de jaren 90, in een periode gekenmerkt door vele veranderingen. Gerard Poulissen vestigde Poulissen A/V als zelfstandig ondernemer met slechts twee collega’s. Inmiddels bestaat het bedrijf, dat sinds jaren ook de tweede generatie tot de vaste gelederen mag rekenen, uit 15 gespecialiseerde medewerkers en is het door onverminderde inzet uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland, aan de lopende band bekroond met diverse prijzen – waaronder vier keer achter elkaar de prijs voor beste hifizaak én beste Bang & Olufsen-zaak van Nederland.

Poulissen voert daarbij niet alleen een indrukwekkend en exclusief topassortiment op het gebied van beeld en geluid, maar beschikt ook over een grote diversiteit aan audiosets in de goedkopere prijsklasse. Wie anno nu deze inmiddels reusachtige, maar wel nog steeds prettig geborgen winkel met een vloeroppervlak van 1.800 m2 bezoekt, valt van de ene verbazing in de andere – met het Quad belevingshuis, de vele mogelijkheden van Bang & Olufsen en de bijzondere Bowers & Wilkins 800 Diamond Room als slechts drie voorbeelden.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond Nederland

Telefoon: 0475 335 716
E-mail: info@poulissen.nl
Website: http://poulissen.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio Nieuws


Omera - Hifi en Streaming Media

Omera – Hifi en Streaming Media

Je moet het maar kunnen: in crisistijd een net opgestart bedrijf laten doorgroeien. Aan Ruud Moerman was die uitdaging wel besteed. Eind 2011 opende hij in Vlaardingen de deuren van Omera, een winkel voor hifi en streaming media. Negen jaar later heeft hij er nog altijd de tijd van zijn leven, wat in de praktijk garant staat voor een warm ontvangst.

Sterker nog, je wordt er aangemoedigd meerdere keren te komen luisteren om zeker te weten dat de aankoop op je wensen aansluit. De klanten die er bekend zijn, weten dat dat betekent dat er zelfs de mogelijkheid is om apparatuur eens uit te proberen – “thuis klinkt het toch het lekkerst.”

Ga je inderdaad eens op bezoek, neem vooral ook je eigen muziek mee. Vaak maakt dat de keuze een stuk gemakkelijker, want iedere speaker klinkt namelijk anders. Uiteindelijk vertellen je oren je welke speaker de juiste is voor jouw favoriete muziek. Tot snel!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Markt 3
3131 CR Vlaardingen Nederland

Telefoon: 010 7600 190
E-mail: info@omera.nl
Website: http://omera.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Musifoon Hifi Products

Musifoon Hifi Products

Musifoon in Emmen, dat zijn Wim en Roelof. Samen altijd bezig met audioweergave en het perfectioneren van geluid, want hifi-audio is naar eigen zeggen een echte uitdaging. “Bij ons koop je geen geluidsinstallatie die nog nooit uit de doos is geweest. Versterkers, luidsprekers, koptelefoons; overal staan onze vingerafdrukken op. We controleren alles. Aan de buitenkant, maar vooral van binnen.”

Ondanks dat het over hifi-audio gaat, kunnen er namelijk toch foutjes insluipen. Die lossen zij dan meteen voor je op. Voorzorg noemen ze dat, maar ze gaan ook rustig nog een stapje verder – met verbeteringen in de geluidsapparatuur, hier en daar op de printplaat onderdelen vervangen of een omleidinkje aan te leggen. “Kleine ingrepen met een verbluffend resultaat. Kom maar luisteren!”

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Hoofdstraat 69
7811 EH Emmen Nederland

Telefoon: 0591 612841
E-mail: info@musifoon.nl
Website: http://musifoon.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws