New Music

New Music is in meerdere opzichten een uniek bedrijf. Dit blijkt ook wel uit de manier waarop ze over zichzelf schrijven:

In het hart van een wereld waar alles alleen van korte duur is, waar de mens, zijn werk en zijn herinnering slechts voorbijgaan. Los van de mode, zonder uw weg kwijt te raken in de door onvolmaakte technologieën aangeboden sensatiezucht, stellen wij u voor gezamenlijk een duurzaam apparaat te bouwen voor het luisteren en kijken naar het werk van uw voorkeur.

Om u naar het pad van deze droom te leiden, biedt New Music u een unieke, vredige omgeving aan, waar tijd geen rol meer speelt en die de vrije loop laat aan het bereiken van uw project.

Met het grootste respect voor het muziek- en filmoeuvre, werkt ons team van specialisten aan de realisatie van een werkelijke overdracht van de emotie tussen de artiest en zijn publiek.

Door het begrip merk, artikel of concept te overstijgen, wat aanzet tot het echte analysewerk, wordt de realisatie van een installatie gegarandeerd die precies met uw wensen overeenkomt. Dit nauwe samenspel wordt mogelijk gemaakt door tientallen jaren van ervaring die ons bedrijf telt en dankzij de oneindig vele situaties die we hebben gekend en de uitdagingen die we hebben aangenomen.

Wij zijn ervan verzekerd u de juiste keuzes te hebben voorgelegd die het samenstellen van een echt duurzame installatie mogelijk maken door uw wensen ruimschoots vervuld te zien met het nog vele jaren beleven van intense emoties samen met uw systeem.

New Music organiseert jaarlijks het grootste Hifi/Highend evenement van Belgie: New Music High End Innovation (klik hier voor Facebook of klik hier voor de website).

Over New Music

343-345 Chaussée D’Ixelles
1050 Brussel (Belgie)

http://www.newmusic.be

Merken verkrijgbaar bij New Music