Chattelin Audio Systems

Chattelin Audio Systems in Den Haag is een specialist die zich in de voorbije jaren niet alleen heeft toegelegd op een kritisch geselecteerd aanbod aan audio-apparatuur, maar zich ook één van de ambassadeurs van de akoestiek mag noemen.

Zeker, aan de basis voor het assortiment, de sfeer in de winkel en de uitstraling van de vele shows en demo’s vinden we muziek als absolute uitgangspunt. Peter Chattelin himself is tenslotte niet voor niets lid van Pink Project, de vermaarde Nederlandse Pink Floyd-tributeband. Daarnaast spelen beleving, persoonlijk advies en het samenstellen van ‘een set voor het leven’ eveneens een sleutelrol in de filosofie van de speciaalzaak aan de Anna Paulownastraat. Maar die aanpak zou niet compleet zijn zonder de focus op tuning– door bij de klant langs te gaan, variabelen als akoestiek en architectuur mee te nemen, aan te passen en te verbeteren – om gegarandeerd en het allerbeste uit een bestaand systeem te halen.

Voor een werkelijk optimale performance van je hoogwaardige audioset is het namelijk cruciaal dat álle randvoorwaarden aan hetzelfde hoge niveau voldoen, en dat is waarom Chattelin samenwerkt met andere bedrijven die op hun beurt ook vakspecialist zijn – van architect tot akoestisch ingenieur en van electricien tot timmerman, waarbij ze onder meer Harmony Audio Import, RTFS en AcousticMatters tot hun partners mogen rekenen. Samen komen ze tot de juiste oplossing voor jouw audiovraagstuk.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Anna Palownastraat 58
2518 BG Den Haag Nederland<

Telefoon: 070 363 2050
E-mail: info@chattelin.nl
Website: http://chattelin.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
Nieuws over deze dealer
Chattelin Audio Systems
Anna Palownastraat 58
2518 BG Den Haag Nederland