Op zijn website formuleert Rik hun filosofie als volgt:

Waar is dat gevoel gebleven? Op het tapijt liggend platen draaien en platenhoezen verslinden. Volgens mij kan dit nog steeds!

Ik vergelijk het luisteren naar muziek wel eens met het drinken van een glas verse jus d’orange. Je drinkt ervan en kunt slechts met veel moeite stoppen. Liefst drink je het glas in één lange teug leeg! Die ervaring, maar dan met muziek, dat is waar we bij ons naar streven.

Rik Stoet Audio is gespecialiseerd in draaitafels en versterkers in elke prijsklasse, luidsprekers voor elke acoustiek. Soms combineren we oud en modern en wel zo dat dat gevoel, die emotie, weer terugkomt.

Zo stellen we complete sets samen die klinken als vanouds, met het comfort van vandaag! We richten huizen in met muziek in alle kamers, soms bijna onzichtbaar. We gebruiken gecentraliseerde bronnen en projecteren beeld in uw thuisbioscoop. En we weten alles van streamen!

Wij zijn een leuke winkel waar vakkennis hoog in het vaandel staat, en service krijgt u altijd, ook elders in het land. Probeer het maar eens uit!

Deze dealer verkoopt de volgende merken:

Rik Stoet Audio
Elandstraat 9
2513 GL Den Haag Nederland