Multifoon

Multifoon Hifi is (sinds 1972 als platenzaak en vanaf 1981 als Hifi speciaalzaak), gespecialiseerd in muziekweergave op maat. Na een tweetal verhuizing (tot 1999 aan de Koornmarkt, daarna 15 jaar in Alexandrium) is de winkel nu gevestigd aan de Claes de Vrieselaan 111b.

Multifoon is vooral een mensen-bedrijf.

Leen Koopman, de eigenaar,  ziet iedere wens van een klant voor nieuwe apparatuur als een uitdaging die in een mooie en verantwoorde aanschaf te laten resulteren. Han van Slingerland werkt ondertussen weer ruim 15 jaar bij de speciaalzaak. Han is een échte Rotterrrdammerrr en kent veel mensen. Han’s specialisme is het analoge audiodeel. Denny Cabell kent Multifoon al uit de beginjaren. Zijn specialisme is luisteren en het afstellen van opgestelde audiosets, in de winkel voor demo’s maar ook vaak bij klanten thuis, voor thuisdemo en bij het afleveren van topsets.

Devialet bij Multifoon

Vanaf de introductie van Devialet in de Benelux zag Multifoon de mogelijkheden en potentie van het merk en ze voeren dit merk daarom vanaf het begin. En met succes. Multifoon is een Devialet Premium dealer, en dit betekent dat ze de volledige line-up van Devialet voert. Kom gerust langs om Devialet te ervaren, of maak een luisterafspraak als u specifiek op zoek bent naar een concrete installatie.

Over Multifoon Hifi

Claes de Vrieselaan 111b
3021 JH Rotterdam

http://www.multifoon.nl

Merken verkrijgbaar bij Multifoon