Omera Hifi & Streaming Media, onze geliefde dealer van onder meer Devialet, Siltech en Clearaudio, is in het nieuwe jaar niet langer een plaatsgenoot van D&D Audio. De speciaalzaak is nu nog gevestigd in Vlaardingen, maar het bedrijf gaat verhuizen naar een kersverse locatie in Heinenoord. De huidige winkelvooraad ‘moet weg’, of toch in ieder geval kleiner worden gemaakt, dus tot het einde van het jaar ben je er nog welkom voor scherpe aanbiedingen. Let wel, dat is tot en met zaterdag 30 december, want Oudjaarsdag valt dit jaar op een zondag.

“Zoals wij in de vorige nieuwsbrief al bekend maakten, gaan wij met ingang van 1 januari 2024 uit Vlaardingen verhuizen”, aldus Ruud Moerman. “Wij zijn nog open tot de Kerst én op zaterdag 30 december. Dat is dus uw allerlaatste kans om uw slag te slaan met de ongelofelijk scherpe aanbiedingen in onze allerlaatste winkelvoorraad.”

Omera in Heinenoord

“Hoe gaan we verder en waar? We hebben een mooie locatie gevonden in Heinenoord, waar wij een grote bovenruimte gaan betrekken. Hiervandaan zetten wij ons mooie bedrijf voort. Wel gaat onze werkwijze veranderen. De verwachting is dat wij op de nieuwe locatie rond 1 maart weer volledig operationeel zijn. In de tussentijd wordt de nieuwe showroom akoestisch aangepast en ingericht. Ook wordt de website van Omera volledig onderhanden genomen en worden er veel nieuwe contactmogelijkheden toegevoegd.”

“Bestellingen die tussen 1 januari en 1 maart worden geplaatst, worden gewoon uitgeleverd. Ook zijn wij normaal via mail of telefoon bereikbaar voor advies of vragen.”

Nieuwe showroom

“Onze nieuwe showroom is straks alleen op afspraak te bezichtigen. Wij doen dit om u als klant nog beter te kunnen bedienen. Om dit in goede banen te leiden, werken we hard aan een intelligente agenda, zodat u zelf online een afspraak kunt maken. Bellen mag natuurlijk ook, graag tijdens werkuren.” Kijk voor meer informatie op de website van Omera.

Het nieuwe bezoekadres:.

Sikkel 40F | 3274 KK | Heinenoord | Omera.nl

Omera 2