devialet-sound-kitchen

uw Hifi Choice

Muziek is emotie en de beleving van beeld en geluid is persoonlijk. Genieten doe je als je wordt betrokken in de sfeer van het muziekfragment, de film of het TV-programma. Dit mag een belevenis zijn waar je elke keer weer naar uitkijkt. Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden en binnen het te besteden budget gaan we op zoek naar de optimale installatie. Bij ons is elke gewenste stereo of home theater opstelling te zien, te beluisteren en te vergelijken. Wij doen niet alleen de verkoop maar bieden installatie aan huis aan. Voor custom install en home automation ben je daarbij ook aan het juiste adres.

Contact

uw Hifi Choice
Steenhoffstraat 13
3764 BH Soest

Tel: 035 603 5825
E-mail: info@uwhifichoice.nl
Website: www.uwhifichoice.nl

Facebook
X

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws


devialet-sound-kitchen

The Sound Kitchen

The Sound Kitchen is een uniek concept in Rotterdam’s Little C, de nieuwe woonwijk aan de Coolhaven met spectaculair uitzicht op de Euromast. Je vindt er een uitgebreid assortiment hoofdtelefoons, van draadloze in-ears en on- en over-ears voor lange muzieksessies tot de ideale modellen voor gamen of sporten – met alles er tussenin. Uiteraard is daarbij ook volop aandacht voor apparatuur om je favoriete muziek in hoge kwaliteit af te spelen. Er is zelfs gedacht aan alles-in-één oplossingen, zoals de Devialet Mania en de Devialet Dione.

Bovendien is The Sound Kitchen meer dan een walhalla voor head-fi alleen. Ben je op zoek naar een allesomvattende zintuiglijke ervaring? De vakkundige barista’s aan de Samuel Soesmanstraat serveren met trots de beste koffie van Manhattan Coffee Roasters, Jing Tea, verfrissende limonades van Loopuyt en huisgemaakte warme chocolademelk met zoetigheden van chefkok Francois Geurds. Ga het vooral zelf eens ervaren!

Contact

The Sound Kitchen
Samuel Soesmanstraat 52
3015 GL Rotterdam

Tel: 010 310 7945
E-mail: info@the-soundkitchen.com
Website: www.the-soundkitchen.com 

Facebook
Instagram

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws


Van-Deynen

Van Deynen Smart Solutions

De hifispeciaalzaak van Van Deynen is in 2004 door één van de vier broers Van Deynen opgericht. “Sinds die tijd zijn we van een kleine hifiwinkel uitgegroeid tot een imposante speciaalzaak in een nagelnieuw pand met audio experience center en een overweldigende collectie high end apparatuur.”

In het ‘audio experience center’ van Van Deynen vind je een omvangrijk aanbod in hoogwaardige audio-, video-, licht- en domotica-oplossingen. Bij binnenkomst val je direct met je neus in de boter: de apparatuur in onze collectie is niet alleen auditief van het hoogste niveau, het is ook zonder uitzondering een lust voor het oog.

“Wij begrijpen dat geluidsbeleving geen onomstotelijk feit is, maar vooral een kwestie van smaak. Daarom bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze audio-oplossingen daadwerkelijk te ervaren. We imiteren in één van onze belevingsruimtes de geluidscondities van jouw woon- of werkomgeving en laten je horen wat er allemaal mogelijk is. Zo halen we het maximale uit jouw persoonlijke muziekbeleving!”

Contact

Van Deynen Smart Solutions
Tsjûkemarwei 21B
8521 NA, Sint Nicolaasga

Tel: 0513 851 749
Mail: info@van-deynen.nl
Website: https://www.van-deynen.nl/

Facebook
Instagram
LinkedIn

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws


Overgaauw Hifi

Overgaauw Hifi

“Laten we eerlijk zijn, voor velen onder ons neemt de televisie en geluidsinstallatie een prominente plaats in de huiskamer in. `s Avonds lekker ontspannen voor `de buis` of met een heerlijk stukje muziek. Of een spannende film kijken met Home-Theatre geluid (de bioscoop in huis), u hoeft uw huis niet te verlaten. Eindelijk rust!

Muziek kan thuis zeer sfeer- en gemoedsbepalend zijn. Een geluidsinstallatie dient dan ook aan uw oren gewaagd te zijn. “En dat is zeer persoonlijk! Zo zijn er felle en wat donkerdere en/of zwaardere luidsprekers, maar die keuze is ook weer aan uw versterker gekoppeld. Al met al niet iets waar u zo maar even met een “doe mij die maar” weer uitkomt.” Bovendien kan design hier uiteraard ook weer in meebepalen. Daarom voorziet het team van Overgaauw in wel honderden combinaties om je voorkeur over uit te kunnen spreken…

“Als u ons de tijd geeft zult u zien: er is er maar één voor u de juiste!”

Contact

Overgaauw Hifi
Breestraat 146-148
2311 CX, Leiden

Tel: 071 512 6862
Mail: verkoop@overgaauw.com
Website: https://www.overgaauw.com

Facebook
YouTube

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws


Orange audio

Iedere situatie is anders. Wat vind jij belangrijk? Gaat het puur om streamen van muziek? Wil je geluid in één ruimte of in meerdere kamers? En wil je de audio van de tv ook over je speakers binnen laten komen? Laat het team van Orange Audio Mijdrecht al je wensen weten via de chat, via de telefoon, mail of ga voor een keer langs, dan kunnen zij hun expertise erop loslaten. Samen bespreken ze graag je behoefte en helpen ze je vervolgens met een advies in producten en de beste plek.

Je vindt de fysieke winkel van Orange Audio midden in het land. Er valt veel te zien en te luisteren. Je bent zeer welkom! Maak gerust een luisterafspraak of kom gewoon langs, https://orange-audio.com/

Contact

Genieweg 4
3641 RH
Mijdrecht

Telefoon:+31 (0)297 26 81 64
E-mail: klantsupport@orange-audio.com
Website: https://orange-audio.com/ 

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws


Bartels Hifi – Tv – Domotica

Bartels Hifi TV Domotica

Alweer 60 jaar is Bartels Hifi TV Domotica gevestigd aan de Besterdring in Tilburg. Door de jaren heen is er een hoop kennis en ervaring opgebouwd wat betreft Hifi, Tv en domotica. Van de kleinste speaker om mee te nemen tot aan een complete domotica woning en/of thuisbioscoop, Bartels zorgt ervoor dat de klant optimaal kan genieten van de producten. De winkel heeft naast het ruime assortimenten van verschillende productgroepen, ook 5 luisterruimtes waar klanten de producten kunnen ervaren. Kijk, vergelijk en krijg inspiratie voor uw nieuwe oog- en oorstrelende home entertainment systeem. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje.

Bij Bartels kunt u altijd terecht voor een demonstratie. Ook advies over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van de apparatuur die zij in het assortiment hebben geven zij u graag.  Met meer dan 60 jaar expertise adviseert en begeleidt Bartels Hifi – Tv – Domotica zowel bedrijven als particulieren graag bij hun zoektocht naar een passende oplossing. Hierbij houden zij rekening met uw wensen en budget. Door hun eigen technische- en servicedienst bieden zij vakkundige installatie en montage aan huis.

Contact

Besterdring 87 – 91
5014 HH Tilburg

Telefoon: 013-5431489
E-mail: info@bartelstilburg.nl
Website: https://bartelstilburg.nl/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws


Sight and Sound Systems B.V.

Sight and Sound Systems B.V.

Sight and sound is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in huisautomatisering oftewel domotica. De twee eigenaren Lee Gurbutt en Willem van Essell hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring opgedaan en hebben inmiddels een breed team van specialisten en partners om zich heen verzameld. Sight and Sound kan een compleet pakket van diensten aanbieden. Van ontwerpen tot de daadwerkelijke uitvoering van alle disciplines. Denk aan verlichting, raamdecoratie, audio/video oplossingen, beveiliging en netwerkinstallaties. Bovenstaande onderdelen worden geïntegreerd in een eenvoudig te bedienen app naar wensen van de gebruiker.

Sight and Sound staat voor betrouwbaarheid en vakbekwame verfijnde afwerking. Van elk huis kunnen zij een droomwoning maken dat voldoet aan al jouw wensen.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Jan van Galenstraat 137H
1056BM Amsterdam

Telefoon: 020 845 25 16
E-mail: info@sightandsound.nl
Website: http://www.sightandsound.nl/# 

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Audiohuis Delft

Audiohuis Delft

Audiohuis Delft verkoopt geen wit- of bruingoed, maar ‘hoogwaardige audioapparatuur om muziek om te zetten in emotie’. Een benadering waar we ons bij D&D uitstekend in kunnen vinden, zoals je je voor kan stellen.

Muziek is voor de één een manier om de emoties en de herinneringen van een concert te herbeleven. Voor de ander is het een troost, en voor de derde een ontsnapping aan de dagelijkse werkelijkheid. Muziek is hoe dan ook de taal van de ziel. Door met zorg een installatie samen te stellen kan men heel veel muzikaal genoegen in huis halen. Het team van Audiohuis Delft kan je daar met alle liefde en plezier in begeleiden, om door middel van luistersessies in hun unieke demoruimte samen tot de beste oplossing voor thuis te komen.

Audiohuis Delft beschikt over een geselecteerde collectie van gerenommeerde high-end audiomerken, elk met een exclusief muzikaal karakter. Het vinyl hebben zij altijd gekoesterd, dus je mag op een ruim aanbod aan draaitafels van maar liefst 9 merken rekenen!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Binnenwatersloot 30
2611 BK Delft Nederland

Telefoon: 015-2146852
Website: http://audiohuisdelft.nl/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws

Alpha High End (Brussel)

Alpha High End (Brussel)

“Het klinkt wellicht ambitieus, zelf beetje hoogmoedig de invulling “High End “aan onze naam Alpha, maar dat is het zeer zeker niet! Het gaat om hetgeen wij bedoelen wanneer wij over high fidelity spreken? De term “hifi “is dusdanig verwaterd dat om duidelijk te maken dat wij het serieus willen doen, we het over High end hebben. Passie voor muziek is onze drijfveer nu reeds meer dan 30 jaar en wij delen dit heel graag met iedereen, ongeacht zijn of haar budget…”

Alpha High End is sinds 2019 ook gevestigd in een mooie locatie te Ukkel in Brussel. Uniek is dat het om een pand gaat dat vroeger een atelier voor textiel was en zich in een stille zijstraat bevindt, weg van de typische Brusselse drukte, en een oase van rust biedt om te genieten van hemelse klanken.

Het pand is met de nodige akoestische en technische aanpassingen opgefrist. En, niet onbelangrijk, zijn de parkeerplaatsen horend bij het pand.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Joseph Bensstraat 21 (zijstraat Chausse d’Alsemberg, ongeveer in het midden
1180 Ukkel Brussel (België)

Telefoon: +32 (0) 2 644 48 44
E-mail: info@alphahighend.be
Website: http://alphahighend.be

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws