Orange audio

Iedere situatie is anders. Wat vind jij belangrijk? Gaat het puur om streamen van muziek? Wil je geluid in één ruimte of in meerdere kamers? En wil je de audio van de tv ook over je speakers binnen laten komen? Laat het team van Orange Audio Mijdrecht al je wensen weten via de chat, via de telefoon, mail of ga voor een keer langs, dan kunnen zij hun expertise erop loslaten. Samen bespreken ze graag je behoefte en helpen ze je vervolgens met een advies in producten en de beste plek.

Je vindt de fysieke winkel van Orange Audio midden in het land. Er valt veel te zien en te luisteren. Je bent zeer welkom! Maak gerust een luisterafspraak of kom gewoon langs, https://orange-audio.com/

Contact

Genieweg 4
3641 RH
Mijdrecht

Telefoon:+31 (0)297 26 81 64
E-mail: klantsupport@orange-audio.com
Website: https://orange-audio.com/ 

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws


Bartels Hifi – Tv – Domotica

Bartels Hifi TV Domotica

Alweer 60 jaar is Bartels Hifi TV Domotica gevestigd aan de Besterdring in Tilburg. Door de jaren heen is er een hoop kennis en ervaring opgebouwd wat betreft Hifi, Tv en domotica. Van de kleinste speaker om mee te nemen tot aan een complete domotica woning en/of thuisbioscoop, Bartels zorgt ervoor dat de klant optimaal kan genieten van de producten. De winkel heeft naast het ruime assortimenten van verschillende productgroepen, ook 5 luisterruimtes waar klanten de producten kunnen ervaren. Kijk, vergelijk en krijg inspiratie voor uw nieuwe oog- en oorstrelende home entertainment systeem. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje.

Bij Bartels kunt u altijd terecht voor een demonstratie. Ook advies over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van de apparatuur die zij in het assortiment hebben geven zij u graag.  Met meer dan 60 jaar expertise adviseert en begeleidt Bartels Hifi – Tv – Domotica zowel bedrijven als particulieren graag bij hun zoektocht naar een passende oplossing. Hierbij houden zij rekening met uw wensen en budget. Door hun eigen technische- en servicedienst bieden zij vakkundige installatie en montage aan huis.

Contact

Besterdring 87 – 91
5014 HH Tilburg

Telefoon: 013-5431489
E-mail: info@bartelstilburg.nl
Website: https://bartelstilburg.nl/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Nieuws


Peter Chattelin Audio & Consultancy

Peter Chattelin Audio & Consultancy

Peter Chattelin Audio & Consultancy is de onafhankelijke opvolging van het bekende Chattelin Audio Systems. Mijn expertise is het resultaat van ruim 35 jaar ervaring met en binnen het high-end audio circuit opgedaan bij gerenommeerde bedrijven. Zo was ik eigenaar van Chattelin Audio Systems en voorheen tevens werkzaam bij Rhapsody en Multifoon hifi. Peter Chattelin Audio & Consultancy leunt en steunt op meer dan 35 jaar werkervaring in het High-End Audio circuit.

 

Bemiddeling & Sales
U kunt Peter Chattelin Audio & Consultancy inschakelen voor onafhankelijke bemiddeling bij verkoop van uw huidige apparatuur of advies omtrent eventuele aankopen van nieuwe apparatuur. Hier kunt u zien welke producten zij kunnen leveren en/of ondersteunen.

Systeem Tuning en Akoestiek
Akoestiek beheersing op locatie. Alles klinkt beter in het Concertgebouw is een bekende quote en geheel op waarheid gebaseerd. De geluidsweergave van uw audio set valt of staat met een redelijke tot goede akoestiek beheersing van uw luister omgeving.
Vragen omtrent allerlei akoestiek issues beantwoord Peter Chattelin Audio & Consultancy graag meestal op locatie.

Systeem tuning en optimalisatie
Dit is cruciaal voor ultiem eindresultaat. Met name het akoestisch correct positioneren van de luidsprekers in uw huiskamer en/of mancave is van groot belang voor het correct weergeven van muziek. De ‘spanningsboog” die muziek met zich mee kan brengen is hetgeen waar Peter Chattelin Audio & Consultancy naar streeft bij iedere tuning, ongeacht het systeem.

Contact

Oostsingel 123
2612 HH Delft

Telefoon: +31 6 26477151
E-mail: info@peterchattelin.com
Website: https://www.peterchattelin.com/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Sight and Sound Systems B.V.

Sight and Sound Systems B.V.

Sight and sound is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in huisautomatisering oftewel domotica. De twee eigenaren Lee Gurbutt en Willem van Essell hebben samen meer dan vijftien jaar ervaring opgedaan en hebben inmiddels een breed team van specialisten en partners om zich heen verzameld. Sight and Sound kan een compleet pakket van diensten aanbieden. Van ontwerpen tot de daadwerkelijke uitvoering van alle disciplines. Denk aan verlichting, raamdecoratie, audio/video oplossingen, beveiliging en netwerkinstallaties. Bovenstaande onderdelen worden geïntegreerd in een eenvoudig te bedienen app naar wensen van de gebruiker.

Sight and Sound staat voor betrouwbaarheid en vakbekwame verfijnde afwerking. Van elk huis kunnen zij een droomwoning maken dat voldoet aan al jouw wensen.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Jan van Galenstraat 137H
1056BM Amsterdam

Telefoon: 020 845 25 16
E-mail: info@sightandsound.nl
Website: http://www.sightandsound.nl/# 

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Audiohuis Delft

Audiohuis Delft

Audiohuis Delft verkoopt geen wit- of bruingoed, maar ‘hoogwaardige audioapparatuur om muziek om te zetten in emotie’. Een benadering waar we ons bij D&D uitstekend in kunnen vinden, zoals je je voor kan stellen.

Muziek is voor de één een manier om de emoties en de herinneringen van een concert te herbeleven. Voor de ander is het een troost, en voor de derde een ontsnapping aan de dagelijkse werkelijkheid. Muziek is hoe dan ook de taal van de ziel. Door met zorg een installatie samen te stellen kan men heel veel muzikaal genoegen in huis halen. Het team van Audiohuis Delft kan je daar met alle liefde en plezier in begeleiden, om door middel van luistersessies in hun unieke demoruimte samen tot de beste oplossing voor thuis te komen.

Audiohuis Delft beschikt over een geselecteerde collectie van gerenommeerde high-end audiomerken, elk met een exclusief muzikaal karakter. Het vinyl hebben zij altijd gekoesterd, dus je mag op een ruim aanbod aan draaitafels van maar liefst 9 merken rekenen!

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Binnenwatersloot 30
2611 BK Delft Nederland

Telefoon: 015-2146852
Website: http://audiohuisdelft.nl/

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Alpha High End (Brussel)

Alpha High End (Brussel)

“Het klinkt wellicht ambitieus, zelf beetje hoogmoedig de invulling “High End “aan onze naam Alpha, maar dat is het zeer zeker niet! Het gaat om hetgeen wij bedoelen wanneer wij over high fidelity spreken? De term “hifi “is dusdanig verwaterd dat om duidelijk te maken dat wij het serieus willen doen, we het over High end hebben. Passie voor muziek is onze drijfveer nu reeds meer dan 30 jaar en wij delen dit heel graag met iedereen, ongeacht zijn of haar budget…”

Alpha High End is sinds 2019 ook gevestigd in een mooie locatie te Ukkel in Brussel. Uniek is dat het om een pand gaat dat vroeger een atelier voor textiel was en zich in een stille zijstraat bevindt, weg van de typische Brusselse drukte, en een oase van rust biedt om te genieten van hemelse klanken.

Het pand is met de nodige akoestische en technische aanpassingen opgefrist. En, niet onbelangrijk, zijn de parkeerplaatsen horend bij het pand.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Joseph Bensstraat 21 (zijstraat Chausse d’Alsemberg, ongeveer in het midden
1180 Ukkel Brussel (België)

Telefoon: +32 (0) 2 644 48 44
E-mail: info@alphahighend.be
Website: http://alphahighend.be

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Leaseapple.nu

Leaseapple.nu

Het moederbedrijf van LeaseApple, SAG geheten, is al meer dan 30 jaar actief in automatiseringsland en heeft zich in het voorbije decennium gespecialiseerd in het leveren van Apple apparatuur aan bedrijven in Nederland en België. Het enige merk dat zich in audioland aan de hoge kwaliteit en strenge voorwaarden van Apple kan meten, is volgens het team van LeaseApple het Franse Devialet. Vernieuwend design en het ontwikkelen van nieuwe technieken zien we bij beide merken terug.

LeaseApple biedt daarom nu ook het complete gamma van Devialet in lease aan. Operational lease in 24 maanden of 36 maanden en na de looptijd neem je de apparatuur in eigendom over. Voor nu richt LeaseApple zich uitsluitend op de zakelijke markt, dus uitsluitend aan bedrijven. Kijk voor alle prijzen op www.applelease.com of maak een afspraak via 0412- 622 222 om eens te gaan luisteren in Oss.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Euterpelaan 7
5344 CA Oss Nederland

Telefoon: 0412 622222
E-mail: leon@leaseapple.nu
Website: http://applelease.com

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D Audio nieuws


Stassen Hifi

Stassen Hifi

Sinds het midden van de jaren 50 (!) staat Stassen Hifi garant voor kwaliteit, competentie en eerlijke prijs-kwaliteitverhoudingen op het gebied van audio en video. Zeggen dat het bedrijf daarmee een begrip is in de regio Venlo en ver daarbuiten, is dan ook een understatement. Al in 1955 begon Stassen Sr. met een hifi-speciaalzaak aan de Vleesstraat in deze tweede gemeente van Limburg. En toen zich in 1974 de kans voordeed om het voormalige postkantoor van Tegelen te kopen, schroomde hij geen moment. Je vindt er anno nu het Palazzo luisterkasteel. En zeg nou zelf, waar koop je liever je nieuwe audioset dan in een heus luisterkasteel?

Het Palazzo is met recht iets unieks in de Nederlandse hifiwereld te noemen. In de volledig vernieuwde home theaters, concertzalen en luisterruimtes voert betaalbare superioriteit de boventoon. Iedere muzikale en cinegrafische wens of eis kan worden ingevuld, want als hifi- en home cinema-specialist voert Stassen uitsluitend gerenommeerde merken die zich hebben bewezen.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier

Contact

Grotestraat 23
5931 CS Tegelen Nederland

Telefoon: 077 320 7320
E-mail: listen@stassen.nl
Website: http://stassen.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
d&D Audio nieuws


Sights & Sounds

Sights & Sounds

Sights & Sounds vestigde zich in november 2003 aan de Nieuwstad in het historische centrum van Zutphen. Op deze locatie deed Eric Kooistra al ruim 15 jaar advieservaring op in kwalitatief hoogwaardige geluids- en beeldapparatuur, en gaat dan ook een stap verder dan de meeste audiozaken. Sights & Sounds stelt domotica namelijk centraal: integratie van systemen gericht op gemak, huiselijk comfort en energiebesparing. De systemen variëren van simpele lichtgeschakelde toepassingen tot hoogwaardige entertainment systemen waarbij geluid en beeld met elkaar worden geïntegreerd.

Sights & Sounds is zoals de naam al doet vermoeden een winkel die voorziet in hifi, maar ook de visuele aspecten – met een nadruk op home entertainment – niet vergeet. Reken daarom op persoonlijk advies op het gebied van domotica, home cinema, betaalbare en hoogwaardige audio- en videoapparatuur, accessoires, gadgets, installatiewerk én een eigen reparatieservice.

Bekijk ook zeker even deze Hi-Visit uit 2019

Klik hier


Sights & Sounds

Nieuwstad 51
7201 NL Zutphen Nederland

Telefoon: 0575 545 583
E-mail: info@sightsandsounds.nl
Website: http://sightsandsounds.nl

Deze dealer verkoopt de volgende merken
D&D audio nieuws