De frisse nieuwe naam CrystalConnect en de recente komst van de jongste generatie netwerkkabels van het merk zijn niet de enige updates van moederbedrijf International Audio Holding. Als het geroemde Nederlandse kabelmerk op 1 december officieel afscheid neemt van de naam Crystal Cable ligt er namelijk ook direct een nieuwe vlaggenschipreeks kabels in de etalage bij de juwelier, pardon, bij de audiodealer: de CrystalConnect Art Series.

De lijn draagt zijn drie prestatieniveaus op aan Monet, Van Gogh en Da Vinci en bestaat uit interconnects, luidsprekerkabels, netsnoeren en digitale kabels. CrystalConnect heeft de nieuwe modellen voor het eerst getoond op Shanghai International High-End, waar CTO en oprichter Edwin Rijnveld zijn jongste creatie onder de schijnwerpers van deze steeds groter wordende audioshow heeft gelegd. “Wanneer een geweldige muzikant een noot, een zin of een beweging vormt, draait het allemaal om tijd en plaats, amplitude en transiënt. CrystalConnect’s hoogwaardige materialen en constructie behouden niet alleen toonhoogte en harmonischen, maar ook het doel en de intentie van het spel, het menselijke element dat zich bezighoudt en communiceert met de ziel.” Het laat zich raden dat muziek weer leidend is geweest bij de nieuwste innovaties van Rijnveld.

 

Infinite Crystal Silver

De vlaggenschip Art Series verschijnt in drie verschillende prestatieniveaus: Monet, Van Gogh en Da Vinci, elk vernoemd naar een kunstenaar die een revolutie veroorzaakte en nieuwe normen voor artistieke expressie heeft gezet. De lijn bestaat uit een volledige reeks interconnects, luidsprekerkabels, netsnoeren en digitale kabels. De gehele Art-serie maakt gebruik van CrystalConnect’s nieuwste, solide, Infinite Crystal Silver-geleiders en dezelfde geavanceerde constructie- en isolatiematerialen. Door de consistente constructie kunnen gemakkelijk kabels van verschillende niveaus in één audiosysteem worden gecombineerd.

Robert Winterhoff: ‘I want to express my sincere thanks to our engineering team. The best way to delight your customers is to exceed their expectations. We have achieved results that are explainable, measurable, and audible improvements. The Art Series lets you hear more information and places that information where it belongs. The ultimate connection to your recordings and the music they contain. It will never cease to amaze you!’

Met andere woorden (of eigenlijk; met dezelfde woorden, maar dan in een andere taal), Winterhoff bedankt met veel enthousiasme zijn team van engineers, die er opnieuw in geslaagd zijn om zijn verwachtingen te overtreffen. Wat volgens de CEO van International Audio Holding ook dé manier is om je klanten te blijven verrassen. Hoor meer met de gloednieuwe CrystalConnect Art Series, verkrijgbaar vanaf december.