Het Nederlandse Crystal Cable heeft de schijnwerpers van High End München benut om de gloednieuwe productlijn Future Dream 22 te lanceren. Future Dream 22 is gepresenteerd als vervanger van de 15th Anniversary Future Dream Series die in 2019 is gelanceerd, en bevindt zich binnen het pakket van Crystal Cable tussen de Diamond Series en de vlaggenschiplijn Art Series, die laatst nog in de prijzen viel

Doorontwikkeling van al het beste van Crystal Cable

De naam Future Dream 22 komt niet uit de lucht vallen. Natuurlijk, de introductie valt in ’22, maar de tweetjes slaan ook op de opbouw van de jongste telgen van de Nederlandse meesters. De Future Dream 22 serie is de ‘perfecte synthese’ van de sterkste punten van de laatste generatie monokristal zilveren conductoren en de dubbelgelaagde monokristal-zilver/gouden afscherming, en daarmee een prachtige doorontwikkeling van eerdere modellen. De dubbele isolatie is gemaakt van Dupont Kapton en Teflon. 

De nieuwe producten combineren de voordelen van Crystal Cable’s gepatenteerde metaalkundige hoogstandjes, resulterend in een heel warm, homogeen geluidsbeeld met volop detail, dynamiek en transparantie. Of, volgens de fabrikant: “een heel speciaal geluid dat alle kracht en passie verstopt in muziek zonder enig probleem weet weer te geven.”

Crystal Cable Future Dream 22

De nieuwe kabels van Crystal Cable worden uiteraard weer in Nederland geproduceerd. De productlijn bestaat uit een stroomkabel, interconnect, luidsprekerkabel en USB-kabel. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Crystal Cable.

Complete prijslijst staat vermeld op de website van de Nederlandse distributeur D&D Audio.

Voor alle volledigheid hieruit een kleine greep:

Stroomkabel 1.0m € 3.025

Interconnect 1.0m € 5.143

Luidspreker 2.0m € 9.680

USB 1.0m € 2.723

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.