Het succes van de Art Series kabels van CrystalConnect kent geen einde. Na een reeks klinkende reviews sinds de introductie eind 2020 heeft nu ook The Absolute Sound, toch één van ‘s werelds meest vooraanstaande audiomagazines, de lijn met luidsprekerkabels, interconnects en power cables bekroond met een 2021 Product of the Year Award. 

Specifiek is deze prestigieuze prijs voor de Da Vinci-modellen, de absolute topmodellen van de Art Series. “Da Vinci is oprecht een stap voorwaarts in kabel-, interconnect- en power-cord-ontwerp,” aldus Jonathan Valin van The Absolute Sound. “Geen andere, meer geschikte ‘smaak’ [in de weergave], maar een daadwerkelijke verlaging van de ruis (en gevoeligheid voor ruis) die kabels hun karakter geven. Da Vinci zet een benchmark in de markt voor kabels.”

CrystalConnect Art Series

De Art Series bestaat zoals gezegd uit drie prestatieniveaus. Naast vlaggenschip Da Vinci zijn dat de lijnen Monet en Van Gogh – allen vernoemd naar een kunstenaar die een revolutie veroorzaakte en nieuwe normen voor artistieke expressie heeft gezet. Alle drie bestaan uit interconnects, luidsprekerkabels, netsnoeren en digitale kabels. 

De gehele Art-serie maakt gebruik van CrystalConnect’s nieuwste, solide, Infinite Crystal Silver-geleiders en dezelfde geavanceerde constructie- en isolatiematerialen. Door de consistente constructie kunnen gemakkelijk kabels van verschillende niveaus in één audiosysteem worden gecombineerd. “Wanneer een geweldige muzikant een noot, een zin of een bepaalde beweging in de muziek creëert, draait het allemaal om zaken als tijd, plaats, amplitude en transiënten”, vertelde Edwin Rijnveld bij de introductie. “CrystalConnect’s hoogwaardige materialen en constructie behouden niet alleen toonhoogte en harmonie, maar ook dat doel en die intentie van het spel, het menselijke element dat zich in de weergave bezighoudt en met de ziel communiceert.” Het laat zich raden dat muziek weer leidend is geweest bij de nieuwste innovaties van Rijnveld.

Hoor meer met de gloednieuwe CrystalConnect Art Series, verkrijgbaar via onze dealers