Terugkijkend op het eerste jaar van D&D Audio, ergens in de tweede helft van het eerste decennium van deze eeuw, heeft het vertrouwen van en de aansporing door Edwin en Gabi Rijnveld een grote rol gespeeld in het succes van onze onderneming. Het echtpaar achter International Audio Holding heeft Hennie er namelijk toe gezet om D&D officieel te lanceren. Uiteraard met hun twee pioniersmerken, Siltech en Crystal Cable, als eerste namen in ons pakket. Niet voor niets zijn we daarom niet alleen die twee merken, maar ook Edwin en Gabi altijd op de voet blijven volgen. Vandaag is dat niet anders, want we wijzen je graag op een mooi nieuw interview dat online audiomagazine Hifi Pig onlangs met Gabi had.

Interview With Gabi Rynveld Of Crystal Connect

Meetbaar, hoorbaar én verklaarbaar

Specifiek willen we in dat interview graag de quote uit de kop van deze pagina uitlichten. Dat was het antwoord op de vraag ‘wat is je benadering van hifi; vertrouw je op metingen, op je oren, of is het een combinatie van beide?’, waarop er een heel fraai antwoord kwam. 

“Mijn stelregel: het verschil dat onze producten maken in een high-end systeem is meetbaar, hoorbaar en verklaarbaar. Ik ben natuurlijk in de hifi-industrie terechtgekomen als muzikant, dus ik ben zeker met mijn oren begonnen. Toen ik de technologische kant leerde kennen – metallurgie, constructie, akoestiek en alle andere aspecten van high-end audio – werden de metingen steeds belangrijker en kwamen ze samen in een derde component: als je significante verschillen kunt horen en meten, kun je ze ook substantieel verklaren. Op die manier kunnen we de mythe van de slangenolieverhalen ontkrachten en de resultaten van echte engineering en het gebruik van kostbare materialen aantonen.”

Je leest het hele interview bij Hifi Pig.