“Excellent components combine sweetly in this no-compromise package”

De Synergy draaitafel van SME heeft een prestigieuze What Hi-Fi? Award gewonnen in de categorie Temptations, ofwel Verleidingen. Of Bekoringen. En zelfs Verlokkingen, wat u wil. Wij snappen dat wel, want de bijzondere Britse draaitafel kan bogen op de beste materialen en natuurlijk op het vertrouwde vakmanschap dat de gehele lijn van draaitafels en toonarmen kenmerkt.

Elk onderdeel is met de grootste nauwkeurigheid in eigen huis ontworpen, waarbij alleen de strengste kwaliteitseisen goed genoeg zijn om de naam SME en het vaandel van uitstekende muzikale prestaties te mogen dragen. De Synergy platenspeler is ontworpen voor iedereen de voorkeur geeft aan een unieke combinatie van phonotrap en cartridge voor een persoonlijkere luisterervaring.

Synergy heeft in het afgelopen jaar opnieuw brede erkenning gekregen als ‘beste in zijn klasse’ en werd bij What Hi-Fi? geselecteerd om slechts een van de vijf ‘speciale’ prijzen te ontvangen die werden verdeeld tijdens de London Awards Ceremony in de Engelse hoofdstad. “We houden van de manier waarop SME ons echt meeneemt naar de opnameruimte, en muziek weet te leveren met alle transparantie, verve en verfijning die het verdient”, het was slechts één van de accolades uit de 5-sterrenreview die het bepalende magazine in augustus publiceerde.

Maar wacht, er is meer! In september werd de ‘nieuwe’ Model 12A door Hi-Fi News ook nog eens bekroond met de titel ‘Outstanding Product’. Om recensent David Price even in zijn moedertaal aan te halen: “This is a no-nonsense, compact, user-friendly package that will cut to the heart of the musical mix to reward with a sound that’s taut, precise and highly detailed.”