Goed nieuws: D&D Audio, importeur van onder meer Crystal Cable. Devialet en Siltech, wil dat aanbod van prachtige high-end merken ook bij de betere audiospeciaalzaken in België in de etalage zetten.

D&D Audio

D&D Audio is een Nederlandse importeur van high-end audio, gevestigd in het Zuid-Hollandse Vlaardingen. Oprichter en eigenaar is Hennie Dolleman, in de branche bij iedereen bekend als charmante en aanstekelijk enthousiaste muziekliefhebber, als echte ‘hifi-man’ én als altijd aanwezige bij dealershows, lifestyle- en andersoortige beurzen om zijn mooie spullen onder de aandacht te brengen.

Die reputatie werd niet alleen in de laatste tien jaar ontwikkeld en uitgebouwd, maar ook in de ruime kwart eeuw aan ervaring die aan de oprichting van D&D voorafging: als vertegenwoordiger, verkoper en later directeur en eigenaar van Wagner & Wagner, met name bekend van de distributie van luidsprekermerk Magnat.

Sinds een jaar of 10 kan hij zijn passie, ervaring en enthousiasme met veel plezier kwijt in D&D Audio (artikel), waarmee momenteel met name de Nederlandse audiomarkt bediend wordt. Het wereldwijd prijswinnende Crystal en Siltech van eigen bodem vinden er een warm thuis, maar ook Devialet kreeg van D&D internationaal als één van de eersten het podium dat de Franse innovaties verdienden. Op de thuismarkt behoort bovendien ook het Duitse Clearaudio al sinds het begin tot het productengamma.

Importeur voor de Benelux

De filosofie van Hennie Dolleman en daarmee de aanpak werkwijze van D&D is behoorlijk uniek te noemen, waarmee het bedrijf een goed gebalanceerd merken- en productenaanbod heeft opgebouwd, maar ook een uniek netwerk van dealers.

Dankzij samenwerkingen met gerenommeerde audiospecialisten zoals Alpha High End, New Music en L’Audiophile zijn de merken uit de stal van D&D reeds in de gehele Benelux vertegenwoordigd. D&D Audio is momenteel in gesprek met de betere hifi-speciaalzaken in België om die aanwezigheid verder uit te gaan breiden.

Immers, ook vanuit België is er veel vraag naar de kwaliteitskabels van Crystal, de slimme streamers van Devialet en de imposante versterkers en luidsprekers van Siltech. En natuurlijk ook naar de mobiele spelers van Astell&Kern en de analoge oplossingen van het Britse SME – de twee merken die het assortiment vervolmaken.

Meer informatie, contacteer ons!