HighendMünchen 2016 was de perfecte plek om een ​​nieuwe toevoeging aan onze Arabesque Minissimo luidsprekers: Minissimo Scala introduceren! Crystal Cable Arabesque Minissimo luidsprekers hebben veel lof ontvangen in de internationale pers. Niet alleen voor hun unieke, krachtige en realistische geluid, maar ook voor hun vermogen om goede resultaten te geven in veel verschillende soorten kamers en diverse opnames. Crystal Cable is altijd aan het innoveren en zoeken naar verbeteringen, hun ingenieurs kwam met een briljante oplossing om het straling patroon verder te optimaliseren. Een ruimtelijke vorm bovenop de bestaande Minissimo luidspreker … de Scala.

Scala – zoals in een toonladder, een gamma of de beroemde Milanese opera house is een goed uitgerust naam voor een nieuwe toevoeging die het vermogen van de Minissimo’s, bij bijvoorbeeld live-muziek in verschillende kamertypes nog verder verbetert.

minissimo-scala-Drawing

 

De Scala’s 3D-vorm is nauwkeurig gefreesd uit een massief matrijs van aluminium. De trap vorm wordt gemodelleerd door onze technici met behulp van geavanceerde Comsol physics. Het akoestische gedrag is ook goed gemodelleerd om het geluid van Minissmo serie luidspreker verder te verbeteren.

Een versie die van toepassing is op een breder scala aan sprekers van andere fabrikanten, is in de maak en zal binnenkort beschikbaar zijn.

Vraag bij een van de Crystal Cable dealers naar de mogelijkheden.