HIFI.NL is deze maand gestart met een Wekenlange Weggeefactie, waar we vanuit D&D maar al te graag aan meedoen. Daarom hebben we een bijzondere audiokabel ter beschikking gesteld: de CrystalConnect Piccolo Diamond interconnect ter waarde van 398 euro!

De Piccolo Diamond is de instapreeks van de high-end specialisten van CrystalConnect, en de Piccolo Diamond IC is de allerdunste interconnect in de collectie: maar een uitstekend startpunt nonetheless. De karakteristieke neutrale, transparante prestaties waar het Nederlandse merk om bekend staat maken ook van deze interconnect een must-have. En zeg nou zelf, wie wil er geen CrystalConnect in de audioset? 

De CrystalConnect Piccolo Diamond is gemaakt van zilver en goud, met Kapton-isolatie van DuPont en een buitenschil van teflon. De interconnect komt met 8 jaar garantie en is gemarkeerd met een uniek serienummer en garantiebewijs om de authenticiteit te kunnen waarborgen.

Over CrystalConnect

CrystalConnect is sinds 1 december 2020 de nieuwe naam van Crystal Cable, het merk dat al sinds het begin van deze eeuw bekend staat om zijn bijzondere innovaties. In een tijd waarin high-end audiokabels groter, zwaarder en stijver werden, creëerde Crystal Cable elegante, flexibele en verliesarme ontwerpen. CrystalConnect gaat verder waar Crystal Cable gebleven is, door muzikale gevoeligheden te combineren met geavanceerde technologie, engineering en baanbrekend ontwerp om een ongeëvenaarde muzikale reproductie te leveren. 

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de CrystalConnect Piccolo Diamond Interconnect (RCA, 1.0 meter)? Ga dan snel naar deze pagina op HIFI.NL, want de actie loopt maar een paar dagen!