De Volgende Stap

Hoofdtelefoons en draagbare hardware stellen unieke eisen aan kabelontwerp en constructie. Niet alleen technische en mechanische uitdagingen, maar ook op het gebied van stabiliteit, levensduur en de prestaties met betrekking tot ruis en omgevingsgeluid.

De stevige opkomst van draagbare hi-res oplossingen zoals de mediaspelers van Astell & Kern en de ontwikkeling van kwaliteit en prestaties van hoofdtelefoonmodellen maakt dat ook deze markt zeer veeleisend is geworden. Kabelprestaties behoren echter tot de beperkende factoren, stelt Crystal Cable: er valt nog veel terrein te winnen.

Uniek bij Astell & Kern

De kenmerken van Crystal Cable – waaronder de uitstekende geleiding, de bescherming en de high tech isolatie – maken de producten bij uitstek geschikt voor het relatief lage signaal en beperkte vermogen van draagbare spelers. Ze maken immers het meeste van ieder beetje signaal, terwijl het design let op zaken als flexibiliteit en draagcomfort.

Crystal Cable speelt daar met de nieuwe Next-lijn op in: elke kabel wordt juist gestript en gesneden voordat er vakkundig en handmatig de laatste details aan gelegd worden, terwijl Astell & Kern zorg draagt voor de juiste productdistributie. Astell & Kern heeft namelijk de nieuwe standaard gezet voor audioprestaties van draagbare spelers, en Crystal Cable matcht die standaard met Next; de technologie en muzikaliteit die je van het merk gewend bent, nu ook in het ultrakritische draagbare segment. Crystal Cable Next is dan ook uitsluitend verkrijgbaar via Astell & Kern.

ccnext2