2019 is een feestelijk jaar voor Crystal Cable. ’s Lands mooiste high-end merk voor audiokabels viert namelijk het vijftienjarig bestaan. Dat jubileum wordt bovendien opgeluisterd met een bijzondere introductie: de lancering van Future Dream, een gloednieuwe serie kabels én een gelijknamig liefdadigheidsfonds om kinderen de rijkdom van muziek te laten ervaren.

Crystal Cable baseert het design van haar audioproducten op wetenschappelijk onderzoek en uiterst nauwkeurige testen met prototypes, gecombineerd met het gebruik van enkel de allerbeste materialen. Maar de filosofie van het merk gaat veel verder dan dat, met muziek als absoluut uitgangspunt. In jubileumjaar 2019 leidt dat tot de introductie van een nieuwe serie kabels en de oprichting van een liefdadigheidsfonds: Future Dream.

Future Dream

Speciaal voor jubileumjaar 2019 hebben de ingenieurs van Crystal Cable een nieuwe, hybride technologie ontwikkeld die het beste van het vaste materialen van het merk combineert: monokristal zilver en de zilver-goudtechnologie. Dat heeft geresulteerd in een speciale, gelimiteerde oplage kabelserie genaamd Future Dream.

Deze nieuwe, revolutionaire hybride materiaalmix moet zorgen voor een warm, homogeen geluidsbeeld, met behoud van de bekende Crystal Cable-kenmerken: transparantie, veel detail, evenwichtige basis en uitzonderlijke neutraliteit. De stroom-, speaker- en interconnectiekabels van de Future Dream-serie werden deze week officieel geïntroduceerd in Kaoshiung, Taiwan op 26 januari en in Hong Kong op 28 januari. Meer informatie lees je binnenkort…

Muziek voor iedereen

Gabi Rijnveld, oprichter van Crystal Cable en professioneel concertpianiste, heeft de overweldigende kracht van muziek al op jonge leeftijd ervaren door als muzikant opgeleid te worden. Zij weet als geen ander dat muziek kan verrijken en verenigen en voor haar is het dan ook zo essentieel als ademhalen. Bij Crystal Cable vinden ze dat iedereen de kans moet krijgen om te ervaren hoe het is om een muziekinstrument te bespelen. Samen met het Leerorkest is daarom het Future Dream fonds opgericht, een liefdadigheidsfonds dat muzieklessen en muziekinstrumenten in bruikleen geeft aan kansarme kinderen.

‘Net als Leerorkest geloven wij dat alle kinderen de gelegenheid moeten krijgen om kennis te maken met de magische invloed van muziek en de verrijkende ervaring van het bespelen van een instrument.’ Crystal Cable doneert daarom een vast bedrag van elke verkochte Future Dream kabel aan het fonds en nodigt distributeurs, dealers, klanten en vrienden van harte uit om zich aan te sluiten en te doneren.

Kijk voor meer informatie op crystalcable.com/futuredreamfundraising.