De smaak van de audioshows weer te pakken? Dat treft, want op de zaterdag 4 en 18 november ben je van harte welkom bij Audiofile in ’s-Gravenmoer voor een gezellige, maar ook onvergetelijke kennismaking met de primeur Hailey 3.2 en de Carmel 3 van YG Acoustics!

YG ACOUSTICS

Het streven van YG is om de emotionele magie van een liveoptreden te vangen. Om dat te bereiken verleggen de Amerikanen graag de grenzen van de audiotechnologie. Die reis heeft in de voorbije decennia geleid naar tal van innovaties in ontwerp, materialen en productie. De Hailey 3.2 en Carmel 3 daar perfecte voorbeelden van.

YG-luidsprekers combineren het allernieuwste op het gebied van wetenschap en technologie. Dat resulteert onder meer in een enorme frequentiebandbreedte, uitzonderlijke fase coherentie, een imposant dynamisch bereik en een verwaarloosbaar lage vervorming. Dat vertaalt zich in de muziekweergave: ze communiceren elke nuance van emotie, elke muzikale cue van het kleinste microdetail tot de fysieke impact van het meest denderende crescendo…

Carmel 3
Carmel 3

AUDIOFILE

Wie Audiofile zegt, zegt Michel Keyner. Het leven van Michel staat al sinds hele jonge leeftijd in het teken van muziek, en die passie vind je op alle fronten terug in zijn speciaalzaak in ’s-Gravenmoer. Audiofile onderscheidt zich door die absolutie passie voor muziek en muziekbeleving, én door het respect ervoor.

Dat uit zich op de winkelvloer in een verscheidenheid aan apparatuur, waarbij ook ieder product zijn eigen achtergrond heeft. Een verhaal dat Michel je als geen ander kan vertellen, met plezier uit de doeken gedaan in een aangename omgeving en onder het genot van een uitstekend kopje koffie.

Wil je de kwaliteit en grootsheid van het geluid dat hoogstaande high end-producten voort kunnen brengen? Dan zit je bij Audiofile goed, dankzij een unieke visie op en uitgebreide kennis van hifi én de apparatuur om het beste uit audio te halen.

LUISTERSHOWS

Zaterdag 4 november van 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 18 november van 10:00 uur tot 22:00 uur

Audiofile High-End Audio Equipment | Hoofdstraat 30, ‘s-Gravenmoer | audiofile.nl

Hailey 3.2
Hailey 3.2