Astell&Kern heeft met de A&ultima serie de standaard gezet voor perfect geluid op basis van de allerlaatste innovatieve technieken. De A&ultima SP3000 is hét nieuwste paradepaardje dat “de essentie vangt van alles wat de afgelopen 10+ jaar hebben geleerd en ontwikkeld op het gebied van digitale muziekverwerking.” 

A&ultima SP3000 is niet alleen voorzien van de bijzondere HEXA-Audio Circuitry architcetuur, maar is tevens ’s werelds eerste DAP met onafhankelijke Dual Audio Circuitry. De mobiele high-end speler maakt daarmee letterlijk gebruik van alle allernieuwste audiotechnologieën om je de overweldigende impact van muziek te kunnen laten voelen.

Om zijn positie als nieuwe vlaggenschip van de A&ultima-serie te claimen, dient de SP3000 in de eerste plaats uiteraard hetzelfde doel als zijn voorgangers. In de woorden van A&K: “de beste waarde te bieden die niemand kan imiteren terwijl gebruik wordt gemaakt van het meest innovatieve en compromisloze ontwerp en vakmanschap”. | Lees meer over de A&ultima SP3000

a&ultima-playlist

D&D Audio presenteert: De ultieme playlist voor A&ultima SP3000

Dit is alweer onze tweede Spotify Playlist. De eerste playlist die we maakten was voor de Devialet Mania. Bij D&D Audio geloven we dat het niet alleen om de kwaliteit van de apparatuur gaat, maar ook om de kwaliteit van de muziek die je ermee beluistert. Met de A&ultima SP3000, het paradepaardje van Astell&Kern, willen we onze luisteraars de best mogelijke luisterervaring bieden. Daarom hebben we een exclusieve playlist samengesteld die het beste uit deze muziekspeler naar boven haalt. Deze lijst is een zorgvuldig gekozen collectie van unieke nummers.

De playlist voor de A&ultima SP3000:

 1. “Song for Zula” – Phosphorescent
 2. “Cellophane” – FKA Twigs
 3. “Rez” – Underworld
 4. “Seasons (Waiting On You)” – Future Islands
 5. “Holocene” – Bon Iver
 6. “Archie, Marry Me” – Alvvays
 7. “Oblivion” – Grimes
 8. “The Look” – Metronomy
 9. “Lazarus” – David Bowie
 10. “Breezeblocks” – Alt-J
 11. “Seaweed” – Mount Eerie
 12. “Nangs” – Tame Impala
 13. “On Melancholy Hill” – Gorillaz
 14. “Golden Brown” – The Stranglers
 15. “Anemone” – The Brian Jonestown Massacre
 16. “Svefn-g-englar” – Sigur Rós
 17. “Pink Moon” – Nick Drake
 18. “You Want It Darker” – Leonard Cohen
 19. “Retrograde” – James Blake
 20. “Feather” – Little Dragon
 21. “Suddenly” – Drugdealer ft. Weyes Blood
 22. “Myth” – Beach House
 23. “The Less I Know The Better” – Tame Impala
 24. “Two Weeks” – FKA Twigs
 25. “Horizon” – Aldous Harding

LUISTER DE VOLLEDIGE PLAYLIST HIER.

Deze nummers zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun unieke geluidskwaliteit, diepte en diversiteit. Ze zullen het rijke geluid en de capaciteiten van de A&ultima SP3000 ten volle benutten en je een onvergetelijke luisterervaring bieden.

Geniet van de muziek en ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van de A&ultima SP3000. Muziek is meer dan geluid, het is een beleving.

LUISTER NU OP SPOTIFY.