Eind vorig jaar heeft Devialet met de Devialet Mania zijn eerste draagbare luidspreker uitgebracht. “Devialet Mania luidt een vrijere benadering van geluid in: spontaner, meer aanpasbaar, meer observerend dan ooit,” aldus de Fransen. Dankzij de adaptieve cross-stereo biedt de Devialet Mania een geluidsbeeld dat zich aanpast aan elke fysieke ruimte, waardoor een uitgebreid 360° stereogeluid ontstaat. “Start uw favoriete muziek en voel de emotionele indruk die het achterlaat op u en de mensen om u heen!” 

Met onze speciale playlist die we hebben samengesteld op Spotify zul je nog meer luisterplezier beleven.

Geluidskwaliteit

De Devialet Mania staat bekend om zijn verbluffende geluidskwaliteit. Met zijn unieke technologie, zoals ADH Intelligence (Analog Digital Hybrid) en SAM Processing (Speaker Active Matching), levert dit systeem een geluid dat zo puur en nauwkeurig is dat het je volledig onderdompelt in de muziek. De combinatie van een krachtige versterker en geavanceerde digitale signaalverwerking zorgt voor een ongekende helderheid, precisie en diepte in het geluid.

Of je nu luistert naar klassieke muziek, jazz, rock of elektronische beats, de Devialet Mania brengt elk genre tot leven met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Je hoort details in de muziek die je nooit eerder hebt opgemerkt, de subtiele klanknuances komen volledig tot hun recht en de impact van elke beat is voelbaar.

Devialet Mania Playlist

Om de ultieme luisterervaring met de Devialet Mania te creëren, hebben we een speciale playlist samengesteld op Spotify. Deze playlist bevat een verscheidenheid aan nummers die de kracht en veelzijdigheid van deze portable speaker demonstreren. Hieronder vind je een selectie van enkele nummers uit onze Devialet Mania playlist:

🎶 Old Pine – Ben Howard

🎶 FEET – Hiroshi Yoshimura

🎶 Hyde – Astrid S

🎶 Fever To The Form – Nick Mulvey

🎶 Alaska, Toby Green Remix – Maggie Rogers, Toby Green

… en nog veel meer! Klik hier om de volledige Spotify Playlist te luisteren!

devialet-mania-gold-playlist