Clearaudio heeft met de Signature een prachtige nieuwe draaitafel gelanceerd, waar we onlangs al over schreven. De komst van de jongste vinyloplossingen van de Duitsers is het magazine Audio Stereoplay in het thuisland van de analoogspecialist niet ontgaan. “De nieuwe complete draaitafel is op een aantal punten aanzienlijk verbeterd – en kan ook eenvoudig worden opgewaardeerd.”

“De Concept Signature is duidelijk als instapmodel ontworpen”, schrijft Audio Stereoplay – “maar met de juiste opties voldoet hij aan high-end ambities.”

Concept Signature

Na ongeveer 14 jaar vervangt Clearaudio zijn instapmodel Concept. “De Concept Signature is echter gelanceerd als een nieuw model. Het innovatieve besturingssysteem maakt het ook echt een nieuwe speler. Het biedt de veeleisende platenluisteraar talloze afstemmmings-mogelijkheden en daarmee de stapsgewijze toegang tot het analoge high-end. De hier gepresenteerde versie daar duidelijk bij en voor een prijs van 3800 euro biedt hij een fascinerende hoeveelheid geluid voor dat geld. Clearaudio heeft de opvolger van zijn meest betaalbare model op een voorbeeldige manier uitgebracht.”

Je kunt het hele artikel hier lezen.