De Astell & Kern A&norma SR35 is in het voorjaar gelanceerd en kan sindsdien steevast op zeer lovende reviews rekenen, waaronder het oordeel TOPKLASSE van trustedreviews en de volledige vijf sterren van het internationaal gerenommeerde What Hi-Fi. Daar voegen we graag de mooie beschrijving van Yanko Design aan toe: ‘Sublime Sound on a Budget’.

“De iPod mag dan wel gestorven zijn zo na het eerste decennium van deze eeuw”, schrijft Sarang Sheth van Yanko Design, “maar voor audiofielen konden de draagbare HiFi Digital Audio Players (DAP’s) van Astell&Kern niet op een beter moment komen.”

“Sinds 2012 heeft het bedrijf een aantal van de best klinkende audioapparatuur ontwikkeld waar consumenten om kunnen vragen, met de SR35 als hoogtepunt van de tien jaar innovatie van het bedrijf in de audiocategorie. Nu in zijn vierde versie beschikt de SR35 over nog betere specificaties, met 20 uur continue weergave, Quad DAC en tweestaps Gain-regeling – allemaal aangedreven door Astell&Kern’s New Generation Amp-technologie, voor het eerst toegepast in hun draagbare A&norma productlijn.

“De A&norma SR35 voldoet aan de hoge eisen van Astell&Kern. Hij levert geluid dat kan wedijveren met grote spelers, zodat je onderweg optimaal van je muziek kunt genieten. Het hart wordt gevormd door de Cirrus Logic CS43198 Quad DAC Chip, die zorgt voor een onberispelijke geluidsweergave. Wat hem onderscheidt is de TERATON ALPHA-technologie van Astell&Kern, die de dynamiek, ruimtelijke perceptie, resolutie en scheiding verbetert en levensechte hifi-audio levert die uw lossless muziekcollectie tot zijn recht laat komen.”

Je leest het hele artikel hier.