Review Astell&Kern A&norma SR35 door What Hi-Fi?

Dit is een preview van de recensie van What-HiFi? De volledige review lees je hier.

Astell & Kern blijft niet stilstaan; zijn ‘instapmodel’ muziekspeler wordt steeds beter en beter.

“Het voelt als déjà vu,” een van de bekende verhaspelingen van de overleden Yankees-legende Yogi Berra, lijkt een passende reactie bij het uitpakken van de Astell & Kern A&norma SR35. We hebben sterk het gevoel dat we hier al eerder zijn geweest. Het is eigenlijk wel begrijpelijk, aangezien de nieuwe SR35 de vierde versie is van deze draagbare muziekspeler die we in evenveel jaar hebben beoordeeld, en het uiterlijk van het model is nauwelijks veranderd, net als dat van Mickey Mouse gedurende zijn carrière.

Ofwel de Zuid-Koreaanse specialist in draagbare audio is onnodig vastbesloten om te concurreren met de jaarlijkse lancering van smartphones, of het blijft manieren vinden om zijn instapmodel speler te verbeteren en kan het niet laten om dit met de wereld te delen. Laten we maar voor het laatste kiezen.

Prijs

Vergeleken met zijn voorganger, de A&norma SR25 MKII, heeft de SR35 inderdaad zowel de functies als de prestaties verbeterd, maar het moet gezegd worden dat dit niet is gebeurd zonder de lanceringprijs met £100 te verhogen.

De SR35 kan de definitie van ‘instapniveau’ op de proef stellen en bevindt zich een trede of twee hoger dan de budget Sony Walkman en de meest betaalbare Cowon- en FiiO hi-res spelers, maar het is nog steeds aanzienlijk betaalbaarder dan Astell&Kern’s volgende model, de Kann Max (£1199).

Lees meer.

ak-sr35-voorkant