Review Astell&Kern A&norma SR35: “Astell&Kern’s instapmodel is van topklasse”

Dit is een preview van de review van Kob Monney op trustedreviews.com. De hele review lees je hier.

“Net als bedrade koptelefoons werd gezegd dat de draagbare muziekspeler op zijn knieën lag, verdreven door de populariteit van smartphones. Immers, wie wil er twee apparaten in zijn zak hebben als één zich richt op audio en de andere dat kan – en meer.

Er is geen twijfel dat het bestaan van de smartphone de aantrekkingskracht van de draagbare muziekspeler heeft aangetast, maar ze zijn nog steeds aanwezig, en hoewel ze waarschijnlijk niet dezelfde massa-aantrekkingskracht zullen hebben als MP3-spelers in hun hoogtijdagen, zijn ze ideaal voor bepaalde mensen.

Als je een muziekfan bent, is een draagbare muziekspeler de beste manier om je muziek te beluisteren, en een van de meest opmerkelijke merken is het Koreaanse bedrijf Astell & Kern. Ze brengen al jaren uitstekende draagbare muziekspelers op de markt, de nieuwste in de meer betaalbare A&norma-reeks is de SR35.

Anorma-SR35

Design

De Astell & Kern A&norma SR35 is een draagbare muziekspeler die echt draagbaar is. In tegenstelling tot de FiiO M11S, die zijn best doet om een smartphone na te bootsen (maar zelfs groter), is de SR35 daarentegen compact.

Het heeft dezelfde afmetingen als eerdere versies: 64 mm breed, 108,3 mm hoog en 16,1 mm diep. Het wordt overschaduwd door de omvang van moderne smartphones en kan het probleem van het bij je dragen van twee apparaten tegelijk oplossen door zo compact te zijn.

Zijn verhoudingen betekenen dat het scherm een stapje terug doet in vergelijking met zijn FiiO concurrenten, met een grootte van 3,6 inch en een resolutie van 1280 x 720p. Zoals gebruikelijk is bij Astell & Kern producten, staat het scherm schuin – diagonaal geplaatst met de vorm van de SR35 met gecontourde lijnen. Meestal denk ik niet eens aan het hoekige scherm.

Het scherm zelf is helder en natuurlijk kleurrijk, de zwarte gebruikersinterface zorgt voor contrast, zodat albums beter opvallen.”

Lees verder.