Meimaand, Münchenmaand. Van 9 tot 12 mei staat het MOC beurscomple in de Beierse hoofdstad weer in het teken van High End München, dé high-end audioshow van Europa. Astell & Kern is uiteraard aanwezig, en pakt niet alleen uit met de gloednieuwe SP3000T high-end muziekspeler en de Novus in-ears, maar ook met de Activo P1 digital audio player. Over de eerste twee kon je bij D&D alle info al vinden, dus we blikken ook graag vooruit op de eerste internationale onthulling van de ACTIVO P1!

ACTIVO is geen model of serie van Astell&Kern, maar een tweede audiomerk van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Een dochtermerk van A&K dus, gericht op het promoten van een actieve levensstijl – met muziek als metgezel op die reis. “Met ACTIVO is muziek niet slechts een achtergrond; het is de kracht die je leven vooruit stuwt”, aldus het team van A&K. Het is de eerste nieuwe productintroductie van Activo in vijf jaar.

ACTIVO P1 Concept_003Introductie van ACTIVO: de P1 hi-res muziekspeler

De ACTIVO P1 digital audio player biedt premium geluidsweergave van een breed scala aan muziekformaten, waaronder hoge resolutie FLAC en DSD, en is afgestemd door de hoge-resolutie audio-experts van Astell&Kern. Dankzij het compacte ontwerp van de P1 kunnen gebruikers met één hand lossless muziek afspelen tijdens het sporten, hardlopen, wandelen in de buurt of woon-werkverkeer.  Met een octa-core processor biedt de P1 een soepele, vloeiende gebruikersinterface met tot 20 uur onafgebroken muziekweergave.

Dual-band Wi-Fi en ondersteuning voor de meest populaire muziek streaming apps stelt gebruikers in staat om eenvoudig hun favoriete muziek te streamen.  Met het interne geheugen en ondersteuning voor microSD-kaarten kun je muziek opslaan die je zelf hebt of nummers downloaden van streamingdiensten om er offline naar te luisteren.   

De ACTIVO P1 wordt naar verwachting in juli 2024 geleverd. De prijzen en verkrijgbaarheid bij de bekende verkooppunten van A&K worden dichter bij de lanceerdatum bekendgemaakt.

P1_3