Vanuit D&D Audio en in samenwerking met HIFI.NL hebben we deze week een van onze lezers blij kunnen maken met een Devialet Mania. Tijdens de feestdagen organiseerden we samen met het online magazine namelijk een winterse weggeefactie, waarbij de eerste draagbare high-end speaker van de Fransen de grote prijs was. Michaël de Jong is de gelukkige winnaar geworden, bij dezen willen we hem nog eens van harte feliciteren!

“Jullie ook erg bedankt voor deze geweldige prijs”, laat Michaël weten. “Ik heb de Mania inmiddels ontvangen. Natuurlijk heb ik hem meteen uitgetest en ik was onder de indruk. Die kleine speaker wist een grote grijns op mijn gezicht te toveren. Ongelooflijk wat een groots geluid eruit komt! Toen mijn vriendin thuiskwam dacht zij dat ik de muziek aan had staan op mijn (vloerstaande) stereo luidsprekers… En daarbij ziet hij er qua design ook nog prachtig uit.”

Over de Devialet Mania

De Mania is het nieuwste product van Devialet en het is de eerste draagbare luidspreker van het bedrijf. De weergave van echte high-end kwaliteit komt voor rekening van een viertal fullrange drivers en een tweetal woofers. Elke woofer wordt aangestuurd door een versterker van 38 Watt en elke fullrange driver heeft 25 Watt achter zich staan. Alle versterkers werken in klasse D. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 30 Hz tot 20 kHz en Devialet geeft een maximale geluidsdruk (SPL) op van 95 dB. 

Het resultaat is een helder en schoon geluid en cross-stereo weergave.Dankzij de adaptieve cross-stereo biedt de Devialet Mania een geluidsbeeld dat zich aanpast aan elke fysieke ruimte, waardoor een uitgebreid 360° stereogeluid ontstaat. “Start uw favoriete muziek en voel de emotionele indruk die het achterlaat op u en de mensen om u heen!” 

We geven Michaël een aantal weken om nader kennis te maken met deze fraaie aanwinst in zijn audiohuishouden, en komen dan nog eens bij hem terug voor een iets uitgebreidere review van de Devialet Mania. Wordt vervolgd dus!