Het Koreaanse Astell&Kern is weer eens in de prijzen gevallen – en niet bij de minste partij. Een van de high-end audiospelers van A&K is door het vermaarde magazine What Hi-Fi in de spotlight gezet, en wel in de categorie Best Portable Music Players 2023. “Astell & Kern won’t stop; its ‘entry-level’ music player just keeps getting better and better”, aldus de Britten.

5 uit 5 op Sound

“De A&norma SR35 mag dan niet bepaald gekleed zijn voor zijn niet onaanzienlijke prijs, maar er is geen onzekerheid over de vraag of hij ernaar presteert”, zo luidt de conclusie van de review waarop het oordeel gebaseerd is. De speler mag, met andere woorden, lichtjes beschimpt worden om zijn uiterlijk, maar maakt dan op gebied van prestaties méér dan goed. De A&norma SR35 scoort volgens de jury dan ook 4 op 5 in features, en de volle 5 uit 5 in de categorieën die écht tellen: Sound en Build, ofwel audioweergave en bouwkwaliteit.

“De SR35 vloeit moeiteloos samen met alle muziek die hem wordt aangereikt, brengt een zeer behoorlijke hoeveelheid dynamische expressie over en uiteindelijk meer detail dan we ooit eerder hebben gekregen van een speler uit deze prijsklasse.”

Je leest de gehele review op de website van What Hi-Fi.

De A&norma-serie van Astell & Kern is ooit in het leven geroepen om muziek in een draagbaar formaat te verpakken en toch met de allerbeste specs voor eersteklas weergave in zijn prijsklasse te komen. De A&norma SR35 erft al deze sterke punten, maar past ook nog eens het innovatieve versterkerontwerp toe dat we vinden in de premium lijnen van A&K.

Norma-met-koptelefoon