Devialet is met een indrukwekkende stand vertegenwoordigd op ISE 2020 in de RAI in Amsterdam. ISE of Integrated Systems Europe is ‘s werelds grootste evenement voor AV- en systeemintegratieprofessionals, waar het Franse merk slim op inhaakt met een bijzondere custom-oplossing: 5 Phantom Reactors in volwaardig surround.

We wisten al dat de bijzondere speakers en versterkers van Devialet bijzonder multifunctioneel inzetbaar zijn, maar goed is nooit goed genoeg voor de fabrikant uit Parijs. Want wie zijn woonkamer, luisterruimte of thuisbioscoop volledig wil vullen met de imponerende sound van Devialet, kan voortaan ook zijn lol op. Devialet heeft de spotlight van ISE benut om de Phantom Reactor Custom-serie te introduceren, een compleet systeem dat extra connectiviteit en functies toevoegt aan de compacte draadloze luidspreker.

Phantom Reactor Custom

De Phantom Reactor Custom-luidsprekers zijn – voor de ingewijden in de wereld van Custom Install – volledig compatibel met Dante-, Crestron- en Custom 4-ecosystemen en voorzien van Euroblock-aansluitingen die kunnen worden geconfigureerd in AES/EBU-gebalanceerde digitale ingang en gebalanceerde analoge mono-ingang.

Het systeem is voorzien van dezelfde drivers en hetzelfde ontwerp als de originele Phantom Reactor 600, maar biedt 800 watt vermogen, IP44-certificering zodat hij spatwaterdicht is, en zowel bekabelde als draadloze netwerkconnectiviteit voor een quote/unquote ongelimiteerde hoeveelheid speakers. Ook kun je desgewenst overschakelen naar de grote Phantoms, voor wie zijn home cinema van nóg meer vermogen wil voorzien.

Het geheel wordt afgerond met luidsprekerstandaards en muurbevestigingen, zodat je de speakers naar eigen voorkeur kunt opstellen – bijvoorbeeld met stands voor het geweld aan de voorkant en een solide muurconfiguratie voor de achterkanalen. Afwerking is er in sjiek wit of in het stoere matzwart waar we je afgelopen najaar al over vertelden.

Een systeem met vijf luidsprekers, bestaande uit vijf van de kleinere Reactor Customs, heeft een vanafprijs van € 8999.