De Devialet Phantom is het summum van alles-in-één audio, en dankzij de verrijkende uitvoeringen Silver en Gold is er voor iedere muziekliefhebber wat wils. Trotse eigenaren hebben dus eigenlijk niets ander meer nodig voor hun dagelijkse muziekconsumptie, maar Devialet zou Devialet niet zijn als er tòch nog een extraatje op de markt kwam. En dan hebben we het niet over het succesvolle kleine broertje, de Devialet Reactor, maar over een aantal fraaie oplossingen om je Phantom én je favoriete muziek op een voetstuk te plaatsen.

Devialet Treepod

De nieuwe standaard voor de gevestigde standaard: de Devialet Treepod is de ideale partner voor je Phantom. Een bijzondere combinatie van vorm, functie en technologie, die zich uit in een sterk staaltje design en vakmanschap. Het voetstuk dat je Phantom verdient, dus – en in onze ogen de enige standaard die echt het design, de luxe en de elegantie van de Phantom weet te matchen.

Uiteraard is de Treepod niet alleen uiterlijk vertoon, want vorm gaat bij de Fransen zelden zonder functie. De ingenieus ontworpen isostatische basis van de Treepod biedt de juiste standvastigheid en is zowel een statement van ontwerp als de perfecte pasvorm voor de Phantom, die zelfs thermisch wordt verbonden voor het behoud van de optimale omstandigheden.

De overzichtelijke en elegante opvatting van de Treepod onthult het volledige silhouette van de Phantom, aangevuld met de hoogste kwaliteit bestendige materialen; massief beukenhout uit duurzaam beheerde bossen en een met de hand gepolijst stuk gieterij uit een mengsel van fijn en ultra-resistent aluminium.

Devialet Gecko

Heel cool, zo’n driepoot om je Phantom op je tv-meubel, kast of keukentafel te plaatsen. Maar waarom wegzetten als je ook kan weghangen? De Gecko is namelijk zeer eenvoudig op te zetten: zodra je de perfecte wandhoogte hebt gekozen, kun je de steun horizontaal instellen, met absolute precisie (± 45 graden) voor de ultieme audiofiele ervaring. Een Devialet Phantom aan je muur – of nog beter, een stereopaar met speakers aan weerszijden van je televisie, wie wil dat nou niet?

De Devialet Gecko is gemaakt van wit gepoedercoat aluminium en heeft een matte afwerking. De Gecko wordt net als de Treepod gemaakt en geassembleerd in Devialet’s eigen werkplaatsen in Frankrijk, is voorzien van een ingebouwde stroomkabel om je Phantom op aan te sluiten en wordt geleverd met de juiste inbussleutel en handleiding om je te helpen met de bevestiging.

Devialet Tree

Deze optie om je Phantom net even wat anders te plaatsen is met stip de stevigste van de drie. De Devialet Tree is een zware, uit aluminium vervaardigde zuil, waar de speaker vast op bevestigd wordt. De stroomkabel en eventuele andere kabels, zoals een aangesloten netwerk of een optische verbindingen, worden netjes door de stand getrokken en dus uit het zicht gevoerd. Zo ontstaat een stevig en strak design, die net als bij de Treepod de geluidskwaliteit ten goede komt dankzij de vrije afstraling.

 

Devialet Legs

De Legs is een vloerstandaard met drie poten, speciaal ontworpen om je Devialet Phantom Reactor-luidsprekers van hun beste kant te laten zien. De jongste broer van de Phantom-familie is namelijk het eerste model dat qua formaat afwijkt van de Gold, Silver en originele uitvoering, maar uiteraard heeft Devialet ook daarvoor een passende standaard ontworpen. De Legs heeft een mooi ontwerp, met een elegante witte finish die perfect past bij de luxueuze Reactor. Hiermee kun je jezelf onderscheiden van alle andere, vrij conservatieve luidsprekerstandaards. De Legs is verkrijgbaar met een witte finish.

Advies verkoopprijzen

Devialet Gecko: 199 euro
Devialet Treepod: 299 euro
Devialet Tree: 349 euro
Devialet Legs: 149 euro
(prijzen per stuk)