Vol trots kunnen we melden dat we niet één, niet twéé, maar drié nieuwe dealers aan het D&D-netwerk hebben toegevoegd de afgelopen maand. Je kunt per direct bij Overgaauw in Leiden, Van Deynen Smart Solutions in Sint Nicolaasga én het gloednieuwe The Sound Kitchen in Little C in Rotterdam terecht voor Devialet.

The Sound Kitchen

The Sound Kitchen is een uniek concept in Rotterdam’s Little C, de nieuwe woonwijk aan de Coolhaven met spectaculair uitzicht op de Euromast. Je vindt er een uitgebreid assortiment hoofdtelefoons, van draadloze in-ears en on- en over-ears voor lange muzieksessies tot de ideale modellen voor gamen of sporten – met alles er tussenin. Uiteraard is daarbij ook volop aandacht voor apparatuur om je favoriete muziek in hoge kwaliteit af te spelen. Er is zelfs gedacht aan alles-in-één oplossingen, zoals de Devialet Mania en de Devialet Dione.

Bjorn Mateijsen: “Sound Kitchen heeft voor Devialet gekozen om een high-end portable bluetooth oplossing te kunnen aanbieden. Nadat we onder de indruk waren van de Devialet Mania hebben we het assortiment verder uitgebreid met andere producten waaronder de Dione en de Phantom II.

Overigens is The Sound Kitchen meer dan een walhalla voor head-fi alleen. Ben je op zoek naar een allesomvattende zintuiglijke ervaring? De vakkundige barista’s aan de Samuel Soesmanstraat serveren met trots de beste koffie van Manhattan Coffee Roasters, Jing Tea, verfrissende limonades van Loopuyt en huisgemaakte warme chocolademelk met zoetigheden van chefkok Francois Geurds. Ga het vooral zelf eens ervaren!

Bekijk de dealerpagina

devialet-sound-kitchen

 


Van Deynen Smart Solutions

De hifispeciaalzaak van Van Deynen is in 2004 door één van de vier broers Van Deynen opgericht “Sinds die tijd zijn we van een kleine hifiwinkel uitgegroeid tot een imposante speciaalzaak in een nagelnieuw pand met audio experience center en een overweldigende collectie high end apparatuur.”

Jorrit van Deynen: “We zijn zeer verheugd dat we Devialet toe kunnen voegen. In ons dagelijkse werk combineren we regelmatig audio, video en domotica, altijd met de nieuwste technieken. Devialet heeft vernieuwing en innovatie hoog in het vaandel en dat zien we ook terug in de producten. Dat maakt Devialet een zeer interessante partner!”

In het ‘audio experience center’ van Van Deynen vind je een omvangrijk aanbod in hoogwaardige audio-, video-, licht- en domotica-oplossingen. Bij binnenkomst val je direct met je neus in de boter: de apparatuur in onze collectie is niet alleen auditief van het hoogste niveau, het is ook zonder uitzondering een lust voor het oog. 

“Wij begrijpen dat geluidsbeleving geen onomstotelijk feit is, maar vooral een kwestie van smaak. Daarom bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze audio-oplossingen daadwerkelijk te ervaren. We imiteren in één van onze belevingsruimtes de geluidscondities van jouw woon- of werkomgeving en laten je horen wat er allemaal mogelijk is. Zo halen we het maximale uit jouw persoonlijke muziekbeleving!”

Bekijk de dealerpagina

Van Deynen team


Overgaauw Hifi

“Laten we eerlijk zijn, voor velen onder ons neemt de televisie en geluidsinstallatie een prominente plaats in de huiskamer in. `s Avonds lekker ontspannen voor `de buis` of met een heerlijk stukje muziek. Of een spannende film kijken op uw dvd-speler met Home-Theatre geluid (de bioscoop in huis), u hoeft uw huis niet te verlaten. Eindelijk rust!

Muziek kan thuis zeer sfeer- en gemoedsbepalend zijn. Een geluidsinstallatie dient dan ook aan uw oren gewaagd te zijn. “En dat is zeer persoonlijk! Zo zijn er felle en wat donkerdere en/of zwaardere luidsprekers, maar die keuze is ook weer aan uw versterker gekoppeld. Al met al niet iets waar u zo maar even met een “doe mij die maar” weer uitkomt.” Bovendien kan design hier uiteraard ook weer in meebepalen. Daarom voorziet het team van Overgaauw in wel honderden combinaties om je voorkeur over uit te kunnen spreken… 

“Als u ons de tijd geeft zult u zien: er is er maar één voor u de juiste!”

Bekijk de dealerpagina

Overgaauw Hifi