De onlangs gelanceerde Gemini II earbuds van Devialet hebben de aandacht getrokken en staan in de line-up van Tom’s Guide’s “Top 5 Wireless Earbuds”. Het artikel op Tom’s Guide benadrukt de uitdagingen van het bereiken van topgeluidskwaliteit in draadloze earbuds en hoe Devialet deze uitdaging heeft aangepakt. De Gemini II earbuds, geprijsd op €399, worden beschouwd als de crème de la crème van draadloze earbuds.

Tom’s Guide over de Gemini II

“De next-gen Gemini II noise-canceling oordopjes van Devialet zijn geprijsd op €399. Ze behoren tot de duurste oordopjes in deze selectie, maar de Gemini-oordopjes zijn voorzien van tal van nieuwe technologieën om de prijs te rechtvaardigen. Dat begint met een gloednieuwe op maat gemaakte 10 mm titanium gecoate driver in elke oordop, en Bluetooth 5.2 met ondersteuning voor aptX-codecs.

Het ontwerp oogt misschien onconventioneel, maar dit zijn enkele van de beste draadloze oordopjes voor basgeluid die ik ben tegengekomen. Met allerlei soorten muziek, waaronder de 5 beste basnummers om een muzieksysteem te demonstreren, ben ik dol op de basenergie die de Devialet Gemini II draadloze oordopjes aan mijn muziek toevoegen.

Deze oordopjes pasten zich echt aan bij vrijwel alles wat ik afspeelde. Hun energieke geluid was echt opmerkelijk, en als je van hoogwaardige bas houdt die dieper gaat dan elke andere set draadloze oordopjes, dan zijn de Devialet Gemini II oordopjes gemaakt voor jou. Het geluid is rijk maar gecontroleerd en subtiel tegelijk, waardoor ik dieper in de muziek kon luisteren en meerdere lagen van de mix gemakkelijker kon volgen.

Net als alle andere draadloze oordopjes in deze selectie zijn ze uitgerust met adaptieve ruisonderdrukkingstechnologie. Devialet heeft speciaal voor de Gemini II een versie hiervan ontwikkeld, en hoewel het effectief is in het onderdrukken van achtergrondgeluid, behoort het niet tot de top presteerders in onze lijst van de beste ruisonderdrukkende oordopjes.

De Gemini-app van Devialet is een genot om te gebruiken. De aanraakbedieningen kunnen worden aangepast en het is een van de weinige bedienings-apps die ik heb gevonden met een balansregeling voor links/rechts. Het is een leuke toevoeging, maar ik ben niet helemaal zeker van de waarde ervan.

De batterijduur is niet om over naar huis te schrijven, met 5 uur afspeeltijd op een enkele batterijlading en 22 uur met de oplaadcase. Ze hebben een IPX4-classificatie voor waterbestendigheid, wat hetzelfde niveau is als de AirPods Pro 2.”

Als je op zoek bent naar de ultieme draadloze luisterervaring, mis dan niet het volledige artikel op Tom’s Guide, waar je meer kunt ontdekken over de Gemini II earbuds en andere topkeuzes voor audiofielen. Klik hier om het artikel te lezen.

Winactie Gemini II

Voor meer informatie over de Devialet Gemini II verwijzen we je graag naar dit artikel, waar je ook een winactie vindt. Jazeker, jij kan een setje winnen!