Komkommertijd? Niets daarvan! Juist in deze kletsnatte augustusmaand hebben we vanuit Devialet een nieuwtje dat je niet mag missen. We hebben namelijk net onze dealers op de hoogte gebracht van de Devialet Upgrade Offer, wat onder de streep vooral voor de klanten van deze dealers interessant is. We vertellen je er graag alles over. 

Devialet Upgrade Offer

Wie het merk uit Parijs een beetje kent, weet dat Devialet graag met hele aantrekkelijke aanbiedingen komt om binnen de diverse lijnen van de fabrikant een upgrade te doen naar een nóg beter model. Dat heette voorheen Devialet Elevate Program, maar vanaf nu staat het bekend onder de noemer Devialet Upgrade Offer. Wel zo logisch, want het is inderdaad een behoorlijk offer – vanuit Devialet dan toch. 

Hoe zit dat? Bestaande klanten kunnen hun product registreren via devialet.com en daar vervolgens een kortingscode genereren om 1 product uit een hoger segment met die korting aan te schaffen. De korting zelf is na aanmaken 3 maanden geldig, maar de aanbieding heeft geen einddatum. De Devialet Upgrade Offer loopt dus ook na de zomer gewoon door. 

Modellen en kortingen

De Devialet Upgrade Offer heeft betrekking op het volledige assortiment van Devialet, met uitzondering van de Devialet Dione (die net al stevig in prijs verlaagd is!), Professional, Saphir en Arch, en de Devialet Phantom I in Matte- en Matte Refurbished-uitvoering. 

In onderstaande overzicht vind je de concrete deals:

devialet-upgrade-offer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In alle gevallen geldt een korting van 15 procent op een upgrade binnen dezelfde lijn, tenzij aangegeven dat de actie nog breder is dan dat. Je kunt bijvoorbeeld vanuit een Devialet Mania met een korting van 15 procent upgraden naar alle andere Phantom modellen!

In de categorie ‘all catalog’ (zie de derde kolom van deze tabel) kun je ieder denkbaar Devialet-product met 15 procent korting aanschaffen, om het nog aantrekkelijker te maken.

Wie in het bezit is van de Devialet Gemini tot slot, kan op korte termijn zelfs met 20 procent korting de overstap maken naar de Devialet Gemini II – zodra die beschikbaar komt.

Neem vooral contact met op ons voor eventuele vragen!