Devialet, de Franse fabrikant van hoogwaardige audioproducten, heeft aangekondigd dat ze de prijs van hun populaire soundbar, de Dione Black, zullen verlagen. Vanaf 17 juli 2023 zal de Dione Black verkrijgbaar zijn voor een retailprijs van 1.999 euro. Devialet hoopt dat de prijsverlaging ervoor zal zorgen dat meer mensen kunnen genieten van de uitstekende geluidsprestaties van de Dione. De prijsverlaging geldt alleen voor de Dione Black-variant. De prijs van de Dione Opéra de Paris-uitvoering blijft ongewijzigd.

Devialet’s Dione-soundbar, vernoemd naar de Griekse godin, echtgenote van Zeus en moeder van Aphrodite, belichaamt kracht, schoonheid en de juiste klanken om verhalen tot leven te brengen. Wat onderscheidt de Devialet Dione van de concurrentie, afgezien van de techniek, het ontwerp en het indrukwekkende aantal speakers in deze krachtpatser? Ten eerste heeft de Dione geen aparte satellietspeakers of subwoofers nodig, waardoor het een echte all-in-one soundbar is. Daarnaast levert de Dione audioprestaties die alleen Devialet kan bieden, dankzij de strategisch geplaatste 41mm full-range speakers en 134mm push-push woofers met high-field neodymium magneten en aluminium membranen. Het ontwerp van de Dione zit boordevol gepatenteerde technieken om het beste geluid te garanderen.

Naast de genoemde technologieën, ADH (analog-digital-hybrid versterker) en SAM (Speaker Active Matching), biedt de Devialet Dione nog meer. ADH is een veelbekroonde versterkertechnologie van Devialet, terwijl SAM een doorontwikkeling is van de gepatenteerde audioprocessing om de audioweergave en basprestaties te verbeteren. Twee nieuwe afkortingen in het veelzijdige arsenaal van de Devialet Dione zijn AVL (adaptive volume level) en ADE (digitale signaalverwerking). AVL zorgt ervoor dat het audiogeluid niet onvoorspelbaar varieert tussen rustige gesprekken en intense actiescènes, terwijl ADE bedoeld is om de 3D-beleving van het geluidsbeeld te versterken.

De Dione, met Devialet Intelligent Processor skills, een bandwith van 30Hz tot 21kHz en 950 Watt aan vermogen voor een impact van 101 dB is eigenlijk gewoon een Phantom in het jasje van een soundbar. Maar dan voorzien van room calibration scan om de weergave aan te passen aan de ruimte, flexibele plaatsing (horizontaal wegleggen of verticaal ophangen), en de ORB central speaker (dat fraaie golfballetje in het midden inderdaad) – die voorzien is van één actieve en twee passieve drivers en flexibel te draaien is voor de juiste positionering (afhankelijk van horizontale of verticale plaatsing van de Dione).

De Devialet Dione is verkrijgbaar bij onze dealers, wordt geleverd met een high speed HDMI kabel, een toslink optische kabel, handige documentatie en de benodigde accessoires voor wall-mounting en heeft een verkoop adviesprijs van 1.999 euro.

devialet-dione