Een kleine nieuwssnack vandaag, want we werden zojuist gewezen op het feit dat de Devialet Phantom onderdeel was van de Tech Update van BNR nieuwsradio. De Phantom I werd besproken in het segment Schaal van Hebben, en we kunnen alvast verklappen dat de krachtige speaker behoorlijk hoog scoorde op die schaal.

“De Devialet Phantom I wordt vaak omschreven als de beste bluetooth-speaker op de markt. Door zijn speciaal ontwikkelde stalen constructie kan hij een extreme hoeveelheid geluid produceren zonder dat de kwaliteit van de muziek achteruit gaat. Met 108db kan hij net zo hard als een rockconcert of een opstijgend vliegtuig. Is de speaker van dit Franse bedrijf het grote bedrag op het prijskaartje waard?” (spoiler alert: yes. Yes, it is).

Uiteraard werd ook de innovatieve techniek besproken. Wil je daar meer over weten, lees dan zeker ons whitepaper over alles wat je ooit wilde weten over Devialet PhantomDe volledige Tech Update duurt een kleine 10 minuten, ga naar 3min17 voor het fragment over de Phantom I in het onderdeel ‘Schaal van Hebben’.

 Benieuwd naar de prestaties van de Devialet Phantom en zelf ook eens kennismaken? Check dan het dealeroverzicht voor een Devialet-specialist bij jou in de buurt. En wist je dat Poulissen in Roermond momenteel zelfs een volledige Devialet luisterruimte heeft ingericht? Poulissen Audio Video Center heeft niet alleen de legendarische Pro-modellen versterkers van Devialet in huis, maar ook de complete lijn aan Phantom luidsprekers. Dus ga ze vooral eens beluisteren bij Poulissen, of bij een van onze andere Devialet dealers.