D&D-dealer Poulissen, voluit Poulissen Audio Video Center in Roermond, is deze maand bezocht door Werner Ero van HIFI.NL. Daarbij was volop aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen bij de speciaalzaak in Roermond, waar in het afgelopen jaar weer aardig wat ruimtes verbouwd en verbeterd zijn. Zo ook de hele fraaie luisterruimte waar je Devialet vindt, met een serieuze bijzondere opstelling met Devialet Phantoms. 

Poulissen in Roermond

Poulissen is al decennia een gevestigde waarde in het gezellige centrum van Roermond. De speciaalzaak voert namelijk niet alleen een indrukwekkend en exclusief topassortiment op het gebied van beeld en geluid, maar beschikt ook over een grote diversiteit aan audiosets in alle denkbare prijsklassen. Wie deze reusachtige (ruim 1.800 vierkante meter!), maar wel nog steeds prettig geborgen winkel bezoekt, valt van de ene verbazing in de andere. Dat laatste kan Werner Ero onderschrijven, toen hij voor HIFI.NL op pad ging. Eén van de schitterend gerenoveerde en akoestisch aangepaste luisterruimtes van het enorme pand staat namelijk volledig in het teken van Devialet – en dan specifiek de Phantom all-in-one speakers. 

Dedicated Devialet

“Een naam die de laatste tien jaar bijna net zo iconisch is geworden als Luxaflex voor zonwering en Tipp-Ex als correctievloeistof, is ongetwijfeld Devialet met zijn Phantom op het gebied van draadloze luidsprekers”, zo schrijft Werner. “Met zijn kenmerkende bolle vormgeving, het bijzonder gestileerde akoestische rooster voor de tweeter en natuurlijk de bij basrijke muziek wild meebewegende woofers aan beide zijkanten, is de inmiddels uit meerdere modellen bestaande serie niet meer weg te denken uit veel leefomgevingen.”

Poulissen heeft niet alleen de legendarische Pro-modellen versterkers van Devialet in huis, maar ook de complete lijn aan Phantom luidsprekers. En inderdaad, die staan ready-to-play opgesteld in de nieuwe speelkamer. En dat heeft Werner geweten; “De pulserende beat laat met diep doorlopend laag het bloed sneller door de aderen stromen en wanneer ook de rest van de muziek inzet is stilzitten bijna niet meer mogelijk.”

“Houdt u van actieve luidsprekers die je met de nodige pit in de muziek betrekken, die je op allerlei wijzen kunt opstellen en waarmee je op hoog niveau muziek kunt streamen? Dan zouden dit best wel eens geschikte luidsprekers voor u kunnen zijn.” Dus ga ze vooral eens beluisteren bij Poulissen, of bij een van onze andere Devialet-dealers.

 

Je leest de hele Hi-Visit bij Poulissen in Roermond op HIFI.NL